Neler Yeni

İnceleme Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi

nerden aldınız?
Amazondan aldım. Satıcı ve gönderici Amazon değildi. Bende desteğe yazdım ölü piksel çıkarsa ve iade konusunda satıcı kabul etmezse yardımcı oluyor musunuz diye. Onlarda bana aşağıda attığım resimdeki dönüşü yaptılar. Bende satın aldım.

Ekler

• IMG_2073.jpeg
    IMG_2073.jpeg
    320.6 KB · Hit: 46
nerden aldınız?
Bu arada monitörü teslim aldım. Bunda da ölü piksel çıktı tam ortada. Ama çok çok ufak kafayı sokmadan gözükmüyor neredeyse. Muhtemelen iade etmeyeceğim. Lenovo ile kıyaslayacak olursam da görüntü kalitesi Philips de çok çok daha başarılı. Ayar menüsü de çok daha iyi ve detaylı. Bilgisayar uygulaması da aynı şekilde daha iyi. Kağıt üstünde Lenovonun panel daha parlak gözükmesine rağmen bu modelin ki kesinlikle daha iyi. HDR modu da çok daha başarılı. Lenovo ya göre tek kötü diyebileceğim özelliği ayak kısmı biraz daha kalitesiz geldi gözüme.

• Beğen
Reaksiyonlar: ubah

darkmumo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muammer ULUIŞIK
Uzun zamandır ikinci bir monitör bakıyordum şuanda ViewSonic VX2780-2K Ips panel kullanıyorum yaklaşık 2 sene oluyor alalı ilk 2k monitörümdü ve vatanda indirime girmişti çok uyguna almıştım ilk zamanlar 1080pden geçince beni çok etkilemişti lakin geçen aylarda arkadaşımın 27inc ASUS ROG STRIX XG27ACS monitörünü kullandıkdan sonra kendi monitörüm beni tatmin etmemeye başladı açıkcası 10.5k yıda asus olan modele vermek istemiyordum çünkü bütçem el verdigi zaman oled bir monitör almak istiyorum Lenovanında fiyatı 6900 olunca lenovaya yöneldim umarım ölü piksel yada ışık sızması olmaz ve uzun bir süre kullanırım forumdaki monitör inceleme konusu ve sizin bu konunuz bana karar vermemde çok yardımcı oldu teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Talip Engür

Lenovo R27QE 27" bu monitörü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı ile karşılaşmadım hb satıcısından almıştım ölü piksel ışık sızması ile karşılaşmadım ben memnun kaldım.​

Ama yaklaşık 10 yıldır 15'' ekranda oynadıktan sonra 27'' baya büyük geldi :D

Top Bottom