Neler Yeni

Lenovo RTX 2050'li laptop iyi mi?

Diguf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Dinç
Merhabalar, ekteki laptopu az önce satın aldım. Bayağı yere sordum zaten güzel dendi fakat içimde kaldı buraya da sorayim dedim. Sizce nasıl bir laptop? Ekran kartının watt'ını falan bulamadım o yüzden bilmiyorum iyi mi kötü mü. Ya da onun dışında ram slotu var mı falan bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

bütçeyi azıcık artırabilseydiniz eğer 3050 laptoplar bulunuyordu hocam fakat iyi yine

Diguf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Dinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçeyi azıcık artırabilseydiniz eğer 3050 laptoplar bulunuyordu hocam fakat iyi yine
Maalesef hiç ama hiç arttıramıyorduk şu an 0 kaldı bütçede. Tam olarak fiyata bu yetiyordu. Ya APU sistem alacaktık ya da bunu. Bunu tercih ettik henüz kötü bir yorum görmedim umarım üzmez. Dediğim gibi laptopla ilgili bilgi sahibi birisi ramler ile ilgili bilgi verirse çok sevinirim. Mesela 2x16 yapabiliyor muyuz v.s

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
Merhabalar, ekteki laptopu az önce satın aldım. Bayağı yere sordum zaten güzel dendi fakat içimde kaldı buraya da sorayim dedim. Sizce nasıl bir laptop? Ekran kartının watt'ını falan bulamadım o yüzden bilmiyorum iyi mi kötü mü. Ya da onun dışında ram slotu var mı falan bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Öncelikle hayırlı olsun işlemci 5500h yeterli bir işlemci ama rtx 2050 4gb vramle çok güçsüz kalıyor 2 yıl sonra falan iyice performansı düşecek vram yüzünden şuan sorunsuz oyun oynamak için en az 8gb vram gerek

Maalesef hiç ama hiç arttıramıyorduk şu an 0 kaldı bütçede. Tam olarak fiyata bu yetiyordu. Ya APU sistem alacaktık ya da bunu. Bunu tercih ettik henüz kötü bir yorum görmedim umarım üzmez. Dediğim gibi laptopla ilgili bilgi sahibi birisi ramler ile ilgili bilgi verirse çok sevinirim. Mesela 2x16 yapabiliyor muyuz v.s
ram lehimli değilse yapılır fakat 16gb ram yeterli zaten hocam.

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Rtx 3050 hazır sistem alabilirdiniz aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra ram slotu var kaç gb destekliyor bi bakayım

Kesin bir kaynak bulamadım kullanım klavuzunda maksimum kaç gb ram destekledigi yazıyor

Son düzenleme:

Diguf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Dinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kesin bir kaynak bulamadım kullanım klavuzunda maksimum kaç gb ram destekledigi yazıyor
Maximum 16GB mi destekliyor? 2x16 yapamaz mıyız ileride?

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Maximum 16GB mi destekliyor? 2x16 yapamaz mıyız ileride?
Ekstra slot var maksimum kaç gb desteklediği ile ilgili güvenilir bir kaynak bulamadım kullanım klavuzunda yazıyor bi bak

Ekstra slot var maksimum kaç gb desteklediği ile ilgili güvenilir bir kaynak bulamadım kullanım klavuzunda yazıyor bi bak
Bide o sisteme ekstra ram eklesen bile kullanamassın ki k sistem 16gb rami bile doldurmaz baska işler icin kullanıyorsan ekle

Diguf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Dinç

Bide o sisteme ekstra ram eklesen bile kullanamassın ki k sistem 16gb rami bile doldurmaz baska işler icin kullanıyorsan ekle
Laptop gelmedi kullanım klavuzu elimde değil. Bu arada ben şeyi anlayamadım, bir yerde rtx 3050 r5 5600 var diyor, üst kısımda rtx2050 var diyor. Acaba yanlışlıkla rtx3050 falan yollayabilirler mi :D?

quartle

80+ Gold
açıkçası hiç tavsiye etmem ama almışsınız artık kasa isterseniz bu paraya 4060 sistem alınırdı

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop gelmedi kullanım klavuzu elimde değil. Bu arada ben şeyi anlayamadım, bir yerde rtx 3050 r5 5600 var diyor, üst kısımda rtx2050 var diyor. Acaba yanlışlıkla rtx3050 falan yollayabilirler mi :D?
Sepete eklediğinde hangisi varsa odur ama eğer imkanın varsa iade et bence eğer masaüstü dizebileceksen çünkü 2050 zaten düşük bir kart bide laptoplardakileri ekstra düşürüyorlar

açıkçası hiç tavsiye etmem ama almışsınız artık kasa isterseniz bu paraya 4060 sistem alınırdı
Kesinlikle

Diguf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Dinç
Sepete eklediğinde hangisi varsa odur ama eğer imkanın varsa iade et bence eğer masaüstü dizebileceksen çünkü 2050 zaten düşük bir kart bide laptoplardakileri ekstra düşürüyorlar

Kesinlikle

Arkadaşlar maalesef ki biliyorum masaüstü daha iyi, eğer ki konu masaüstü olsaydı bayağı bilgiliyim fakat arkadaşıma aldık ve arkadaşım 12. sınıf üniversiteye geçecek o yüzden her türlü laptop lazımdı. Keşke masaüstü alabilseydi fakat her türlü tercih laptoptu yoksa dediğiniz gibi haklısınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,072,014
Üyeler
170,289
Son üye
yuzdeyirmi
Top Bottom