JackRyan
80+ Silver
Lenovo varsa lenovo alınır zaten bir kaç bin tl fazla olsa bileBüyük oğlana aldık, kullanıyoruz, son derece memnunuz. Geçenlerde acer bir cihaz kafamı karıştırdı ama yorumlara bakınca iyi ki loq aldım dedim. Tam bir f/p ürünü
7 sene lenovo ideapad kullandım cihazın tuşu bile silinmedi hocam bazı markalarda tuşlar siliniyor 2 sene olmadan isim vermeyeyim Lenovo önceliğimdir her zaman sizede hayirli olsunBüyük oğlana aldık, kullanıyoruz, son derece memnunuz. Geçenlerde acer bir cihaz kafamı karıştırdı ama yorumlara bakınca iyi ki loq aldım dedim. Tam bir f/p ürünü
+1Lenovo varsa lenovo alınır zaten bir kaç bin TL fazla olsa bile
bu da baya güzelmiş ama lenovo bana daha cazip geldi900tl farka böyle bir cihaz tercih eder miydiniz ?HP Victus 7Z586EA 16-S0015NT Ryzen 7-7840HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 8GB 16.1 Inç 144 Hz Full HD Freedos Gaming Laptop - Laptop.Com.TR
7Z586EA Oyun sırasında otomatik optimizasyon özellikleriyle Victus daha yüksek performansı kolaylaştırır. - 7Z586EA,HP,Ryzen 7,RTX4060,DDR5,Freedoswww.laptop.com.tr
Neden daha cazip geldi fiyatından dolayı mı ?fiyat 10 numara, cihaz da aynı şekilde fakat yanlış zamana denk geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu da baya güzelmiş ama lenovo bana daha cazip geldi
Lenovo + Hepsiburada kalitesi bi tık daha ağir basıyor900tl farka böyle bir cihaz tercih eder miydiniz ?HP Victus 7Z586EA 16-S0015NT Ryzen 7-7840HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 8GB 16.1 Inç 144 Hz Full HD Freedos Gaming Laptop - Laptop.Com.TR
7Z586EA Oyun sırasında otomatik optimizasyon özellikleriyle Victus daha yüksek performansı kolaylaştırır. - 7Z586EA,HP,Ryzen 7,RTX4060,DDR5,Freedoswww.laptop.com.tr
kesinlikle alınır arkadaşlar kaçırmasın lenovo bazı üst seviye marka denilen üreticilerden daha iyi laptop üretiyor
Anlıyorum seni markayı ve hepsiburadayı seviyorsun demek. Ben özellikleri biraz daha iyi olduğu için attığımı seçerdim.Lenovo + Hepsiburada kalitesi bi tık daha ağir basıyor