Ürün performansı nasıl alınır mı?
AAA oyun değilde böyle idle vb oyunlar dragon city farm ville gibi oyunlar oynanmaz ? Yada dizi film internette grzmek gibi4gb ram var bu ram ile android işletim sistemi kesinlikle yarı yolda bırakır. alınmaz
Dizi film sorun çıkarmazda oyun için çokda iyi değil benim kuzenlerde kullanıyor gündelik işlerde işlerini görüyordu ama oyun performansı bence kötü olur gibiAAA oyun değilde böyle idle vb oyunlar dragon city farm ville gibi oyunlar oynanmaz ? Yada dizi film internette grzmek gibi
GFN açıp klavye mouse bağlanıp oyun oynatmaz mı?Dizi film sorun çıkarmazda oyun için çokda iyi değil benim kuzenlerde kullanıyor gündelik işlerde işlerini görüyordu ama oyun performansı bence kötü olur gibi
İnternet performansına bağlı . İnternet iyiyse güzel ,değilse tableti parçalatırGFN açıp klavye mouse bağlanıp oyun oynatmaz mı?
Bence AAA harici iş görür gündelik kullanım için ideal ve fiyatıda güzel geldi bana verdim siparişi gelince yorumlarımı yapacağımAAA oyun değilde böyle idle vb oyunlar dragon city farm ville gibi oyunlar oynanmaz ? Yada dizi film internette grzmek gibi
Kalem de varmış galiba güzele benziyorBence AAA harici iş görür gündelik kullanım için ideal ve fiyatıda güzel geldi bana verdim siparişi gelince yorumlarımı yapacağım
1000/1000 daha ne olsun hocam internetim giga fiberİnternet performansına bağlı . İnternet iyiyse güzel ,değilse tableti parçalatır![]()
Vaybe hep hayalini kurdugum internet bence gayet iş görür hocam alacaksan h.oKalem de varmış galiba güzele benziyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1000/1000 daha ne olsun hocam internetim giga fiber![]()
Sağol hocam da kararsızım PC var da fantazi arıyorumVaybe hep hayalini kurdugum internet bence gayet iş görür hocam alacaksan h.o![]()
Bende ps alıcam parasal bakımdan rahata geçincw ihtiyaçda yok ama işteSağol hocam da kararsızım PC var da fantazi arıyorum
Bende moza R5 düşünüyorum finansal rahata çıkayım ets2 de yanlama yapcamBende ps alıcam parasal bakımdan rahata geçincw ihtiyaçda yok ama işte![]()