Kaptansnow
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
lenovo g27c-10 monitörü 1700 TL ye buldum sizce alınır mı Vg24vq alıcaktım bunu görünce kafam karıştı sizce hangisi daha mantıklı
Neden kankaLenovodan uzak dur.
Neden kanka
donanimarsivi.com
Kanka okudum ama monitör alıyorum çok sıkıntı yaşamam gibi geliyor bana nedenseOku.Lenovo neden alınmaz?
Laptobu yeni aldığımızda 3-4 kere servise gitti. Hepsindede HDD arızası dediler, ama laptobu hiç hareket ettirmiyordum neredeyse. Sonra 4. servise gittiğinde sadece hava çıkışının olan kafeste ufak kırık vardı. Yeni kasa için 400-600TL arası istediler. Garantisi devam ediyordu zaten. Sonra...donanimarsivi.com
@KaanCK
Öyle düşünme, monitör hakkında bir problem çıkınca pişman olacaksın. zaten 27 inch'de 1080P alınmaz.Kanka okudum ama monitör alıyorum çok sıkıntı yaşamam gibi geliyor bana nedense
Herkes öyle diyor knk hiç 27 inç kullanmadım dün gece msı 27 inç monitörü 1800 TL almadığıma pişmanım şuan ve aşırı kararsızım sistem 2 elime ulaştı daha monitörüm yok kuramadımÖyle düşünme, monitör hakkında bir problem çıkınca pişman olacaksın. zaten 27 inch'de 1080P alınmaz.
27 inch almak istiyorsan 1080P seni üzer, 24 inch gayet yeterli.Herkes öyle diyor knk hiç 27 inç kullanmadım dün gece msı 27 inç monitörü 1800 TL almadığıma pişmanım şuan ve aşırı kararsızım sistem 2 elime ulaştı daha monitörüm yok kuramadım
Yorumların için sağo kanka değerlendiricem27 inch almak istiyorsan 1080P seni üzer, 24 inch gayet yeterli.