Neler Yeni

Lenovo Vs Monster Hangisi İyidir

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Değil denk gelmiş diyebilrim burada başka g770 kullananda var memnun sorunsuz yani 1 sene oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece bunu tasarlayan kişilerin beyini varmı onu sorguluyorum.
Hocam bir çok konuda Casper önerilmiyor neden bu kadar savunuyorsunuz ? Tamam kendi malınız benimde kendi malım olsa kıymetli olurdu ama sonuçta kötü yani.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Ben monster derdim hem ekran kartı daha iyi hem daha ucuz.
Lenovonun işlemcisi ve kasa kalitesi daha iyi ama oyun oynarken önemli olan ekran kartı ve laptop da olsa düşme olayı telefondaki gibi değil sonuçta.
Monster kullanıyorum memnunum ama ikisi arasında bir şey istiyorsan buna bakabilirsin bunun ekranı daha iyi üstelik

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ben monster derdim hem ekran kartı daha iyi hem daha ucuz.
Lenovonun işlemcisi ve kasa kalitesi daha iyi ama oyun oynarken önemli olan ekran kartı ve laptop da olsa düşme olayı telefondaki gibi değil sonuçta.
Monster kullanıyorum memnunum ama ikisi arasında bir şey istiyorsan buna bakabilirsin bunun ekranı daha iyi üstelik
Acer'ı düşünüyorum tek sıkıntısı depolama ama bende 500 gb HDD olduğu için f/p olucaktır 144 hz wifi 6 fln.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Acer'ı düşünüyorum tek sıkıntısı depolama ama bende 500 gb HDD olduğu için f/p olucaktır 144 hz wifi 6 fln.
Monsterın o yönünü seviyorum. Bende tulpar var 256 gb ssd li aldım kasa açıldığında garanti bozulmuyor diye açıp kendim 1tb hdd taktım servis parası falan da vermedim.
Şuan fiyat olarak bakıldığında acer veya monster en mantıklıları oluyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,564
Üyeler
164,331
Son üye
bophie
Top Bottom