Çözüldü✓ Monster mı almalıyım Acer mi?

Artequirt

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
25000
İkisinden birini alacağım fakat karar veremiyorum. Acer'ın donanım olarak bir seviye daha önde olduğunu düşünüyorum fakat Monster tarafında da "ömür boyu bakım" hizmeti aklımı çeliyor.

İkisinden birini alacağım fakat karar veremiyorum. Acer'ın donanım olarakbir seviye daha önde olduğunu düşünüyorum fakat Monster tarafında da "ömür boyu bakım" hizmeti aklımı çeliyor.

İkisinden birini alacağım fakat karar veremiyorum. Acer'ın donanım olarak bir seviye daha önde olduğunu düşünüyorum fakat Monster tarafında da "ömür boyu bakım" hizmeti aklımı çeliyor.

Hocam laptoptan biraz anlıyorsanız bence onların yapacağı bakımı siz de yaparsınız, o aklınızı çelmesin yani, siz saf performans ve kaliteye bakın.

Monster ısınma ve panel sıkıntıları yaşatam bir firma, teknik servisle uğraşma ihtimaliniz yüksek. Teknik servisi ilgileniyor ama bir kere uğradım mı ikinciye de uğrama ihtimalin yüksek. Acer'in eski seriler çok ısınıyordu ancak son birkaç senede bu sorunu çözdü genel bir problemi de bulunmuyor diye biliyorum acer almanız daha iyi olacaktır

Ömür boyu bakım hizmetine aldanmayın.Yeterli kalitede termal macun kullanmıyorlar ama temizlikleri gayet güzel.Birde deneyimsiz bir servis elemanına gelirse laptopunuz kasada bazı deformasyonlar ve kırıklar olabilir.Şahsen ben monster sahibi olmama rağmen bakıma göndermiyorum çünkü laptopun akıbetinden korkuyorum.Ayrıca daha kaliteli termal macun alıp kendim uyguluyorum ve daha az sıcaklık elde ediyorum.Garantisi bittikten sonra monster bakım hizmeti gözümde sıfır.

Attığım nitro 5 laptopu almanı öneririm v15 modeli iyi değil monster abra ise çok ısınıyor alınmaz.

ikisi de alınmaz acer 60w 4050 para verilmez monster da kalitesiz
ayrıca 4050 gibi kartlı bir cihaz alınmaz bütçeyi yükselt 4060lı cihaz bak

yalnız burada paylaşılan laptoplarda 8gb ram var bu gerçekten yetersiz eğer imkan varsa alındığı gibi yükseltmek en mantıklı olan olacaktır

Ömür boyu bakım hizmetine aldanmayın.Yeterli kalitede termal macun kullanmıyorlar ama temizlikleri gayet güzel.Birde deneyimsiz bir servis elemanına gelirse laptopunuz kasada bazı deformasyonlar ve kırıklar olabilir.Şahsen ben monster sahibi olmama rağmen bakıma göndermiyorum çünkü laptopun akıbetinden korkuyorum.Ayrıca daha kaliteli termal macun alıp kendim uyguluyorum ve daha az sıcaklık elde ediyorum.Garantisi bittikten sonra monster bakım hizmeti gözümde sıfır.
yanlışın var termal macun thermal grizzly kullanıyorlar ama thermalgrizlly nin en iyisini kullanmıyorlar

ben hem monster hem acer kullanmış birisiyim uzun yıllarca kullandım her 2 sinide monster bakım olarak gönderiyorum temizliği bedava falan ama şunuda es geçmiyim malzeme kalitesi düşük rakiplerine kıyasen acer bi tık daha iyi o konuda seçtiğin modellerde acerin işlemcisi daha iyi ssd isi güzel 1tb ama 8gb ram onu kesinlikle 16gb yaptır servisinde arttır lar onu ücreti karşılığında ben 8gb ram pc kullanıyorum yetmiyor pc değiştiricem monsterın rami yeterli 16gb ama 512gb ssd var o yetmez onu 1tb yaptır bence servisinde istersen çok fazla büyüklerde oyun yüklemicem diyorsan 512gb ssd de yeter ekran kartında acer watı belirtmemiş hoparlör olarak monsterın hoparlör kalitesi çok yüksek ve sesi de yüksek uzakdan duyabiliyorsun ama acerında kötü değilde monster kadar iyi değil en uzun süre acer götürür gibi geliyor bana ömür boyu bakım özelliği monsterdaki ona kanma o bilgisayar bozulduğunda bedava yapıyorlar anlamını gelmiyor temizliyorlar termal macun sürüyor bitiriyor lar sadece klavyede 1 2 tuş kırılmıştır yeni tuş takıyolar oraya bedava klavye takmıyolar yanlış anlama o tuş da çabuk geri kırılıyor zaten acerıda yılda bir bakımını yaptırırsın ücretiyle olur biter zaten pahalı bir şey değil termal macun ve temizlenmesini yaptırman aklında bi soru bir şey kaldıysa bir detay sor cevaplarım uzun süre hem acer hem monster kullandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendim sordum mx4 macun kullandık dediler.
bak videoda servisin kendisi anlatıyor ayrıca şunuda bil mx4 kötü bir termal macun değil fiyat performans bir termal macun ayrıca bedava bir şey bekleme garantisi bitene kadar öyle bakımını yaptır sonra başka bilgisayarcıda garantisi bitik olduğu için orda farklı macunla yaptırırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,230
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri