Neler Yeni

Leptop kutu açılımı yapacağım

canovzki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmetcan şimşek
Herkese iyi akşamlar
Teknosadan başka bir satıcı tarafından satılan leptop aldım ve info kısmında kutu açıldığında vs iade alınamayacağı yazıyordu az önce kargom geldi ve aldım dışta bir ezilme vs yoktu bir kamera eşliğinde açmak istiyorum açtıktan sonra ekranda ölü pixel, kırılma çizilme durumlarına karşılık iade oluşturabilmek için hakkımı savunmak için kamera eşliğinden başka neye dikkat etmem gerekebilir arkadaşlar

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Herkese iyi akşamlar
Teknosadan başka bir satıcı tarafından satılan leptop aldım ve info kısmında kutu açıldığında vs iade alınamayacağı yazıyordu az önce kargom geldi ve aldım dışta bir ezilme vs yoktu bir kamera eşliğinde açmak istiyorum açtıktan sonra ekranda ölü pixel, kırılma çizilme durumlarına karşılık iade oluşturabilmek için hakkımı savunmak için kamera eşliğinden başka neye dikkat etmem gerekebilir arkadaşlar
Kanıt için kameraya almak dışında bence başka bir şeye gerek yok.
Ürün sağlamsa Windoes kurulumunu da kayıt altına alırsın - Eğer FreeDos ise laptobun - yazılımsal bir sorun varsa ilk aşamada satıcıya veya buraya da tekrar belirtirsin.

canovzki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmetcan şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMG_2211.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanıt için kameraya almak dışında bence başka bir şeye gerek yok.
Ürün sağlamsa Windoes kurulumunu da kayıt altına alırsın - Eğer FreeDos ise laptobun - yazılımsal bir sorun varsa ilk aşamada satıcıya veya buraya da tekrar belirtirsin.
Peki video kaydıyla bir hak iddia edebilir miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom