SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
1050 ti la mining yapmaya kimse ugrasmazMİNİNG YAPMIŞTIR ADAM ALMA BENCE
1050 ti la mining yapmaya kimse ugrasmazMİNİNG YAPMIŞTIR ADAM ALMA BENCE
Doğrudur hocam.Fakat arkadaş elden teslim vereceğini söylüyor whatshap numarasını falanda ilanın resmine koymuş arada kaldım açıkçası.Sahte olup olmadığını sorgulatıcam sanırım.Ortalıkta birsüru 1050ti resmi var kutulu vs dikkat et sonuçta kart eskidi
Test yapın. Isı testi de en önemli testlerden biri.Doğrudur hocam.Fakat arkadaş elden teslim vereceğini söylüyor whatshap numarasını falanda ilanın resmine koymuş arada kaldım açıkçası.Sahte olup olmadığını sorgulatıcam sanırım.
dolandırıcı o herseferınde bildiriyorum kaldırılıyor gerı ılana koyuluyorMerhaba letgoda bir ilan gördüm.GTX 1050ti'ı 1000tlye satıyor garantiden yeni gelmiş sıfırı ile değiştirilmiş 4 ay garantisi var fakat fiyatı piyasa fiyatının fazla altında sizce alınır mı ?
oyle zaten rog stix hatta ilanda da numarası var muhtemelen kapora dolandırıcılığıBu fiyata zor. Dolandırıcı muhtemelen.
Evet hocam doğru bildiniz Rog strixdi gercekten numaradıda ilandaki fotoğraftaydı.Teşekkürler.dolandırıcı o herseferınde bildiriyorum kaldırılıyor gerı ılana koyuluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyle zaten rog stix hatta ilanda da numarası var muhtemelen kapora dolandırıcılığı
Alınmaz 1K ya 1050Ti ise hiç alınmazMerhaba letgoda bir ilan gördüm.GTX 1050ti'ı 1000tlye satıyor garantiden yeni gelmiş sıfırı ile değiştirilmiş 4 ay garantisi var fakat fiyatı piyasa fiyatının fazla altında sizce alınır mı ?
Haksız kazanç ?1000tl mi bi ara r7 240 ı 1000tl ye görmüştüm dikkat et fake gpu olması yüksek ama adam piyasadan anlamıyor da olabilir o zaman kap![]()
zamanında 700₺ ye satmıştım, ama şuan bu fiyata biraz zor gibi. 4 ay garantisi varsa alınabilir belki.Merhaba letgoda bir ilan gördüm.GTX 1050ti'ı 1000tlye satıyor garantiden yeni gelmiş sıfırı ile değiştirilmiş 4 ay garantisi var fakat fiyatı piyasa fiyatının fazla altında sizce alınır mı ?
Bir ürünü ucuzdan alıp pahalıya satabiliyorken kim bilir 1050ti i zamanında kaça aldı 1500 olusn 500 tl düşük fiyatı olur sonuçta serbest piyasaHaksız kazanç ?