Neler Yeni

Letgodan 2.El Alış Veriş Yapmalı mıyım ? Güvenli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Fatih Baran
Selamün Aleyküm Letgodan 2.El Oyuncu Kasası buldum fakat Bulduğum kasa Kütahya da Ben İse İstanbuldayıım. Bu durumda Alış verişi nasıl yapmalıyız yardımcı olur musunuz?Adamla konuştuk Fiyatı da hallettik fakat diyelim ki adam a ödemeyi yaptım adam kargoya vermedi sonuçta bunun gibi olasılıklar da var ne yapmalıyım?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,575
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
bir satıcı olarak söylüyorum 10 kişi bana mesaj yoluyla ulaştı 11.cisi aradı direk geldi baktı uygun gördü aldı gitti aynı şekilde sen de gözüne kestirdiğin bir satıcıyla görüşüp canlı görüp karar verirsin tabi işini bilmen lazım ne almayı planlıyorsun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Fatih Baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir satıcı olarak söylüyorum 10 kişi bana mesaj yoluyla ulaştı 11.cisi aradı direk geldi baktı uygun gördü aldı gitti aynı şekilde sen de gözüne kestirdiğin bir satıcıyla görüşüp canlı görüp karar verirsin tabi işini bilmen lazım ne almayı planlıyorsun ?
https://www.letgo.com/tr-tr/i/i5-45...gisayari_21d6f79c-1f60-4414-abcb-f59d5febfba8 şöyle bir bilgisayar var daha karar veremedim. En önemli etkenlerden biri de uzak olması

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
tam bütçen nedir çok eski bir sisteme benziyor

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Fatih Baran

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,575
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
https://www.letgo.com/tr-tr/i/i5-45...gisayari_21d6f79c-1f60-4414-abcb-f59d5febfba8 şöyle bir bilgisayar var daha karar veremedim. En önemli etkenlerden biri de uzak olması
böylesi işleri buluşup halletmek lazım garantilemek için ortak bi yer belirleyip buluşun kasayı kontrol et ama güveniyorsan kargolattır dolandırılma ihtimalin de var sonuçta letgo kurallarında bile buluşup elden teslim almanın/vermenin daha iyi olduğu yazıyor

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
2000 2300 arası
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga otobüsle oraya gitsem en az 500 gider yeme içme biletler de pahalı en önemliside virüs var başka ilanlara bakacam ya güvenilmez
@ByEfe04 sanırım 2650 tl ye sistem toplamıştı 570 li

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Fatih Baran
böylesi işleri buluşup halletmek lazım garantilemek için ortak bi yer belirleyip buluşun kasayı kontrol et ama güveniyorsan kargolattır dolandırılma ihtimalin de var sonuçta letgo kurallarında bile buluşup elden teslim almanın/vermenin daha iyi olduğu yazıyor
aynen aga başka bana yakin ilanlara bakacam daha iyi olur dolandırılma ihtimali var

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
gangS
Selamün Aleyküm Letgodan 2.El Oyuncu Kasası buldum fakat Bulduğum kasa Kütahya da Ben İse İstanbuldayıım. Bu durumda Alış verişi nasıl yapmalıyız yardımcı olur musunuz?Adamla konuştuk Fiyatı da hallettik fakat diyelim ki adam a ödemeyi yaptım adam kargoya vermedi sonuçta bunun gibi olasılıklar da var ne yapmalıyım?
letgo güvenilir zaten satıcı güvenilirse alınabilir sıkıntı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
burak tufekci
kardeş ben mangal alcaktım adam dandik yanmış simsiyah olmuş bişe getirdi resimde çok güzeldi letgo çok dolandırıc dolu dikkat et

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Elden al o zaman. Kimse garanti vermiyor...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,111
Üyeler
164,617
Son üye
trplc
Top Bottom