ben de beklemiştim son sn düştü.10Dk'dır iyzico şifresi bekliyorum gelmedi daha. indirim bitti ama şifre kısmında bekliyorum 1699dan.
Alıntıyı görüntüle
20dk oldu hala yokben de beklemiştim son sn düştü.
ben alabildim hocam lazımsa veriyim size aynı paradan slotum yokmuş anakartta20dk oldu hala yokmesai bitene kadar denerim bakalım
)
İyzico ile öde olan her yerde geçerli diye biliyorum. Connectgame'den öyle 300 aldımİyzico ilk sipariş 500 TL itopyada geçerli mi ?
Düşünmen yeter hocam sağolasın. Kısmetten çıkmış artık buben alabildim hocam lazımsa veriyim size aynı paradan slotum yokmuş anakartta![]()
ben alabildim hocam lazımsa veriyim size aynı paradan slotum yokmuş anakartta![]()
Paylaşılan kartla Sata Ssd' den hızlı, m2 SSD' den yavaş bir hızda kullanılabilir. Ben msi b450m Pro-m2 ile bu aparatı kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşatmadı. Ancak pci-e x1 portunuzun destekleyeceği hızı anakartınızın destek sayfasından kontrol edin.İleride sistem değiştirisen şimdilik böyle bir şey işini görür sata ssd den iyidir
![]()
Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü özelliklerini incele, 237,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com