Tabi takarsın normal ssd de takarsınhocam peki 2.5 ssd 3.5 hdd takma imkanım varmı bu anakarta
Geçerli değil %10luk indirim var sadece.ben de ona baktım ama bilgi bulamadım
linke basıp açarsan iyzico ile para iade kampanyasını görebilirsin buna da basarsan kampanyanın 1500 kişi ile sınırlı oldgunu açıklamalarında görebilirsinİyzico ilk sipariş 500 TL itopyada geçerli mi ?
hocam pcı e için bi aparat alarak kullanma ikmanımız varmıs sanırım bendede varmı oyle bi seçenekTabi takarsın normal ssd de takarsın
Hocam evet ama ne kadar hız alırsınız orası biraz meçhullinke basıp açarsan iyzico ile para iade kampanyasını görebilirsin buna da basarsan kampanyanın 1500 kişi ile sınırlı oldgunu açıklamalarında görebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam pcı e için bi aparat alarak kullanma ikmanımız varmıs sanırım bendede varmı oyle bi seçenek
İleride sistem değiştirisen şimdilik böyle bir şey işini görür sata ssd den iyidira520m a pro ana kartım da 500 gb takılı ekstra olarak bunu takabilirmiyim m2 olmuyorsa bile ssd hdd felan takma imkanım varmı
Yani sata ssd fiyatından bile ucuz m2 alıyorsun sonuçta ne hız aldığının da pek bir önemi yok o zamanİleride sistem değiştirisen şimdilik böyle bir şey işini görür sata ssd den iyidir
![]()
Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü özelliklerini incele, 237,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DRAM SSD'lerde geçici verilerin depolandığı bir bölümdür. İşletim sisteminden gelen geçici veriler orada depolanarak hem NAND yongalarına yük bindirilmez hem de SSD daha kararlı çalışır. Aynı şekilde dosya transferlerinde DRAM sayesinde SSD'nin hızı düşmez veya dalgalanmaz. Kararlı bir dosya aktarımı sağlanır. Ömrü de uzun olur SSD'nin.Bu Dram mevzusu neden bu kadar kritik? Neyi etkiliyor tam olarak