❌İndirim Bitti! Lexar 1 TB m2 gen3 SSD 1699 TL

Yanlış ürün geldiği için param gelmedi daha denk gelen şeye bak :(

İyzico ilk sipariş 500 TL itopyada geçerli mi ?
linke basıp açarsan iyzico ile para iade kampanyasını görebilirsin buna da basarsan kampanyanın 1500 kişi ile sınırlı oldgunu açıklamalarında görebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi takarsın normal ssd de takarsın
hocam pcı e için bi aparat alarak kullanma ikmanımız varmıs sanırım bendede varmı oyle bi seçenek

Cok iyi fiyat valla iyzicodan 170 de geri alınabilir 2tb söyle dip fiyata gelse kapicam hemen yemişim drami

Bu fiyata DRAM olup olmaması önemli değil. Reddit'e bakılabilir, inceleme sitelerindeki yorumlara bakılabilir. Ana disk yerine depolama olarak kullanılır ancak Windows da kurup asıl disk olarak kullanılacaksa memnun etmeyebilir. Tam olarak temiz bir model değil. Fiyatının altındaki diskleri kullanıma göre seçmek gerekiyor çoğu zaman.

linke basıp açarsan iyzico ile para iade kampanyasını görebilirsin buna da basarsan kampanyanın 1500 kişi ile sınırlı oldgunu açıklamalarında görebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam pcı e için bi aparat alarak kullanma ikmanımız varmıs sanırım bendede varmı oyle bi seçenek
Hocam evet ama ne kadar hız alırsınız orası biraz meçhul

a520m a pro ana kartım da 500 gb takılı ekstra olarak bunu takabilirmiyim m2 olmuyorsa bile ssd hdd felan takma imkanım varmı
İleride sistem değiştirisen şimdilik böyle bir şey işini görür sata ssd den iyidir

İleride sistem değiştirisen şimdilik böyle bir şey işini görür sata ssd den iyidir
Yani sata ssd fiyatından bile ucuz m2 alıyorsun sonuçta ne hız aldığının da pek bir önemi yok o zaman

Bu Dram mevzusu neden bu kadar kritik? Neyi etkiliyor tam olarak
DRAM SSD'lerde geçici verilerin depolandığı bir bölümdür. İşletim sisteminden gelen geçici veriler orada depolanarak hem NAND yongalarına yük bindirilmez hem de SSD daha kararlı çalışır. Aynı şekilde dosya transferlerinde DRAM sayesinde SSD'nin hızı düşmez veya dalgalanmaz. Kararlı bir dosya aktarımı sağlanır. Ömrü de uzun olur SSD'nin.
Dram olmayan bazı SSDlerde sağlığın hızlı şekilde düştüğüne bizzat şahit oldum ancak her DRAM li ssd de sağlam değil ancak bu biraz şans işi 1-2 yıl Kingston nv2 kullandım sağlığı 98 in altına inmedi dram olmadığı halde ayrıca stabildi

anakartta boşta slotum yokmuş :( aldım ürünü ama kaçıran varsa aldığım fiyattan vericem özelden yazabilir istanbul içi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,167
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri