🔥İndirim Lexar H31 7 in 1 Usb-C Çoklayıcı 1000 TL

Şuna bakabilirsin tabletten(destekleyen) hdmi ile monitöre bağlantı sağlıyor . Watt testi yapmadım ama üzerindeki type-c portundan aynı zamanda cihazı da şarj edebiliyor.
Bana usb çoklayıcı lazım bundada var ama 3 adet sanırım yetersiz

Şuna bakabilirsin tabletten(destekleyen) hdmi ile monitöre bağlantı sağlıyor . Watt testi yapmadım ama üzerindeki type-c portundan aynı zamanda cihazı da şarj edebiliyor.
HB AYNI ÜRÜN ben atacaktım Vodafone premum alırsanız 250 tl denk geliyor birde 100tl istanbul karta aktarıyorum s port yanında bedava kalıyor haftalık 10 gb cabası 500tl üzerinde ekstra 10gb net daha veriyor ayrı yeten vodafone frezonluysan 350tl üzerinde 150 tl karta geri yatırıyor çok ucuza denk geliyor uğrşırsan alınabilir fiyata düşüyor

Son 1 yılın en düşük fiyatı
Klasik Usb C çoklayıcı ama kaliteli bir model
3 port usb var ve 3üde usb 3.2
Maclerle tam uyumlu denebilir.Kesinti,fazla ısınma sorunları yok.Mac minide sorunsuz kullanıyorum
Hdmi 4k 60hz veriyor
Satıcı mediamarkt.Zaten mediamarktin kendi sitesinde de ayni fiyat ama kargo ücreti var.

Kingston, verbatim, ugreen, baseus'a göre bu nasıl hocam? Hangisini seçmek iyi olur hepsi yakın fiyat.

sheina bakın arkadaşlar. fason falan ama çok ucuza istediğiniz gibi bi şey alabilirsiniz.

Kingston, verbatim, ugreen, baseus'a göre bu nasıl hocam? Hangisini seçmek iyi olur hepsi yakın fiyat.
Hocam dediğin gibi hepsi yakın fiyat.Kingston verbatim baseusun lexara göre hicbir artısı yok
Ugreen hub işinde çok iyi tercih edebilirsiniz fakat usb portlarından sadece biri 3.0 öyle bir dezavantaji var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri