Neler Yeni

Lflfoflflflflf

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,791
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Merhabalar bu sene lgs ye gireceğim ders çalışıyorum çalışmasına günde 1 saat vs. Ama bu süre gerçekten çok az ders çalışma isteğim yok bir sene boyunca dişimi sıksam sonra hayatımı yaşayabilirim ama olmuyor denemelerde türkçe 19D mat 20D fen 18D gibi oluyor hedefim 460 puan kahramanmaraş fen lisesini hedefliyorum babamın çalıştığı lise ne yapmam lazım nasıl kendimi ders çalışmaya ikna edeceğim bilmiyorum.
Ben de abi tavsiyesi vereyim.
Sabredeceksin. Çok da zor değil lgs sınavı.
Derece yapmayı düşündüğün için tabii ki 1 saat yetmeyebilir ama verimli çalışırsan fazla yormadan diğer işlerine de vakit ayırabilecek dengeyi oluşturursun.
Bir de kazanamazsan dünyanın sonu da değil. İyi bir üniversite çok daha önemli bence liseye göre. Okulunda da çalışırsın bol bol eve fazla yük kalmaz.

tnhnkyl1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
asas
Ben de abi tavsiyesi vereyim.
Sabredeceksin. Çok da zor değil lgs sınavı.
Derece yapmayı düşündüğün için tabii ki 1 saat yetmeyebilir ama verimli çalışırsan fazla yormadan diğer işlerine de vakit ayırabilecek dengeyi oluşturursun.
Bir de kazanamazsan dünyanın sonu da değil. İyi bir üniversite çok daha önemli bence liseye göre. Okulunda da çalışırsın bol bol eve fazla yük kalmaz.
Lgsnin kolay olduğunu biliyorum ama türkçe beni biraz zorluyor paragraf vs. Çok iyi yapıyorum ama altı çizili sözcüğün anlamını bulma gibi şeylerde zorlanıyorum biraz nedense şu an günde 1 saat çalışmıyorum günde 4 saate ayarladım kendimi birde kazanamazsam olayın etkisinde çok kalırım anne tarafında lgs yi bütün kuzenler 470 üzeri yaptılar 1 tane 500 var eğer kötü yaparsam rezil olurum gibi bir düşünce var içimde

tnhnkyl1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
asas
Dün denemeye girdim sonuçlar yeni geldi tam puan almışım hedefi biraz yükseltsem mi diye düşünmüyorum değil

Dün denemeye girdim sonuçlar yeni geldi tam puan almışım hedefi biraz yükseltsem mi diye düşünmüyorum değil
Yükselt geç ne kadar iyi yaparsan lgsde en azından ark ortamın daha iyi olur

Top Bottom