Azexxes
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,938
Taksitli iptal edince her ay taksit taksit parani geri veriyor. Limitim dolmisti zaten ayrica indirim de bittiİptal edebilirsin.
Taksitli iptal edince her ay taksit taksit parani geri veriyor. Limitim dolmisti zaten ayrica indirim de bittiİptal edebilirsin.
Kartında limitin toplu açılır 2000 TL taksitli taksitli - + gelir ama kartından 2000 limit açılır yanlış biliyorsunTaksitli iptal edince her ay taksit taksit parani geri veriyor. Limitim dolmisti zaten ayrica indirim de bitti
öyle olmuyo knk her ay taksit taksit limit açılıyorKartında limitin toplu açılır 2000 TL taksitli taksitli - + gelir ama kartından 2000 limit açılır yanlış biliyorsun
Saçmalama kaç kere iade geldi taksitli çekse bile kartın limiti başta açılır ama +2000 olmazda ay ay ekstrende +666 gibi gozukur 3 aysa yani başta senden çektiği parayı vermek zorunda limitin 2000 aciliyoröyle olmuyo knk her ay taksit taksit limit açılıyor
Şaka mı ya herkese farklı söylüyorlar. Saat 10 olur olmaz hemen aradım. Ölü pixel sayısını sordular 1 dediğim halde faturadaki adrese alıcı ödemeli kargolayın durumuna bakalım dediler. Eğer ellerinde yoksa baştan söylemeleri gerekirdi ki ona göre ya 1 pixelle kullanacağım ya da direkt iade diye karar verecektim. Neyse umarım sağlam gider de sorunum çözülür.Pckolik aradım. 3 pixel diyor ama zorlayinca yapsam bile degisimi elimide monitor yok diyor. Iade hakkiniz isterseiz iade dediler. Ne yapsam bilemedim 1 pixel icin iademi etsem
Sizdede mi cikti hocam fotograf atarmsnz hangi bölgedeŞaka mı ya herkese farklı söylüyorlar. Saat 10 olur olmaz hemen aradım. Ölü pixel sayısını sordular 1 dediğim halde faturadaki adrese alıcı ödemeli kargolayın durumuna bakalım dediler. Eğer ellerinde yoksa baştan söylemeleri gerekirdi ki ona göre ya 1 pixelle kullanacağım ya da direkt iade diye karar verecektim. Neyse umarım sağlam gider de sorunum çözülür.
Hocam benimki salı kargolandı salı geldiBenimde öyle herkesin ki Kargolanmadi
ölü piksel falanda yokHocam benimki salı kargolandı salı geldi
Monitör gibi hata çıkma olasılığı fazla olan ürünlerde İki kuruş fazla bile olsa firmayla uğraşmamak için Amazon'dan alınmalı.
Bir piksel bile olsa ayıplı üründür, ya ucuz diye görmemezlikten geleceksiniz yada iade etmekten başka çareniz yok.
Geçmiş olsun.
Hocam uygun fiyat diye aldık. iade etsek 2 bin 144 hz birseyyokki amazonda.Monitör gibi hata çıkma olasılığı fazla olan ürünlerde İki kuruş fazla bile olsa firmayla uğraşmamak için Amazon'dan alınmalı.
Bir piksel bile olsa ayıplı üründür, ya ucuz diye görmemezlikten geleceksiniz yada iade etmekten başka çareniz yok.
Geçmiş olsun.