❌İndirim Bitti! LG 23.8″ IPS 1MS 144MHZ 1,999.00₺

Arkadaşlar 1 tane ölü piksel kabul edilebilir ben kendimi bir ölü piksele hazırladım.

Bende bir tane fazla var isteyen mesaj atabilir.

Pckolik aradım. 3 pixel diyor ama zorlayinca yapsam bile degisimi elimide monitor yok diyor. Iade hakkiniz isterseiz iade dediler. Ne yapsam bilemedim 1 pixel icin iademi etsem

öyle olmuyo knk her ay taksit taksit limit açılıyor
Saçmalama kaç kere iade geldi taksitli çekse bile kartın limiti başta açılır ama +2000 olmazda ay ay ekstrende +666 gibi gozukur 3 aysa yani başta senden çektiği parayı vermek zorunda limitin 2000 aciliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taksitli çektiyse bile ay ay onu noturleyecegi için arti eksi düşün gene limitin başta açılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok ürün alıp iade ettiğim için biliyorum

Pckolik aradım. 3 pixel diyor ama zorlayinca yapsam bile degisimi elimide monitor yok diyor. Iade hakkiniz isterseiz iade dediler. Ne yapsam bilemedim 1 pixel icin iademi etsem
Şaka mı ya herkese farklı söylüyorlar. Saat 10 olur olmaz hemen aradım. Ölü pixel sayısını sordular 1 dediğim halde faturadaki adrese alıcı ödemeli kargolayın durumuna bakalım dediler. Eğer ellerinde yoksa baştan söylemeleri gerekirdi ki ona göre ya 1 pixelle kullanacağım ya da direkt iade diye karar verecektim. Neyse umarım sağlam gider de sorunum çözülür.

Şaka mı ya herkese farklı söylüyorlar. Saat 10 olur olmaz hemen aradım. Ölü pixel sayısını sordular 1 dediğim halde faturadaki adrese alıcı ödemeli kargolayın durumuna bakalım dediler. Eğer ellerinde yoksa baştan söylemeleri gerekirdi ki ona göre ya 1 pixelle kullanacağım ya da direkt iade diye karar verecektim. Neyse umarım sağlam gider de sorunum çözülür.
Sizdede mi cikti hocam fotograf atarmsnz hangi bölgede

Monitör gibi hata çıkma olasılığı fazla olan ürünlerde İki kuruş fazla bile olsa firmayla uğraşmamak için Amazon'dan alınmalı.

Bir piksel bile olsa ayıplı üründür, ya ucuz diye görmemezlikten geleceksiniz yada iade etmekten başka çareniz yok.

Geçmiş olsun.

Monitör gibi hata çıkma olasılığı fazla olan ürünlerde İki kuruş fazla bile olsa firmayla uğraşmamak için Amazon'dan alınmalı.

Bir piksel bile olsa ayıplı üründür, ya ucuz diye görmemezlikten geleceksiniz yada iade etmekten başka çareniz yok.

Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. Ben de sizin gibi özellikle monitör gibi hassas ürünlerde amazondan ve satıcısı amazon olandan almayı tercih ediyorum
(fiyatı 100-200 lira daha yüksek olsa bile) İlk monitörümü bu şekilde aldım herhangi bir sorun olmadı. Piyasa fiyatına göre 700 lira gibi anormal fark görünce bu siteyi tercih edip 2. monitörümü aldım. Ekranın kenarında oluşsaydı idare ederdim ancak ortasında olunca çoğalabileceğini düşünüp tekrar kargoladım.

Geçmiş olsun.
Hocam uygun fiyat diye aldık. iade etsek 2 bin 144 hz birseyyokki amazonda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri