Neler Yeni

Lg 24gn600 de yaşadığım problem acil çözüm lazım

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yağız
dostum bende aynı monitörrü kullanıyorum denetim masasıda kalitede ve bendede öyle monitöründe bi sıkıntı yok fazla abartıyosun galiba
Dostum epic games arattiginda windows kismindan son aramalarda kalsın ve bana o arama kismindaki epic gamesin kalitesini gormek icin fotosunu atarmisin bende bildigin logosundaki games yazisi çince

Aliyılmaz

80+ Bronze
Dostum epic games arattiginda windows kismindan son aramalarda kalsın ve bana o arama kismindaki epic gamesin kalitesini gormek icin fotosunu atarmisin bende bildigin logosundaki games yazisi çince
epic games yüklü değil steamınkini atabilirim istersen

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yağız

Aliyılmaz

80+ Bronze
tüm uygulamaların logosu çok pürüzlü gibi gözüküyor bence monitöründe bi sıkıntı yok

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Merhabalar öncelikle lg 24gn600 kullanıyorum ekran kartımda gtx 1650 ve ekranım sanki 1080p değilde daha azmış gibi yani masaüstündeki arama kısmında uygulamalar çok kalitesiz. ve Lg nin kendi butonla acılan ayar kısmıda öyle orasıda kalitesiz yani belli olur kenarları çok girintili çıkıntılı. Resimlerdede gördüğünüz gibi Power off kısmı felan çok girintili çıkıntılı ve oyunlarda uzaklar çok bozuluyor. Lütfen yardımcı olursanız bi ayar yapmam gerekiyorsa felan yazın. En olmadık garantiye vericem. Şimdiden teşekkürler Gördüğünüz gibi google chromeun köşeleri çok bozuluyor.
Hocam bu ayarlar ekran kartı sürücüsünden yapılır diye biliyorum ayarlardan performans yerine kalite ayarlayın düzelir

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yağız

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yağız

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yağız
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sefa ACAR
Ve yazilardada bi kalitesizlik var değil mi masaüstü simgelerinde felan çok sinir bozucu
Evet,bu bilgisayar yazısı falan da pikselli.
Bazı arkadaşlar sorunu bilmeden,abartıyorsunuz falan diyorlar.Gerçekten çok berbat bir sorun iki haftadır yaşıyorum ve geçen haftalarda keyif alarak oynadığım oyunu bugün oynayamıyorum pikseller aşırı rahatsız ettiği için,gta online giriyorum çimenler piksel piksel,binalar tırtıklı,rainbow six siege giriyorum dalgalı ve piksel görüntü rahatsız ediyor,forza giriyorum şeritler birbirine giriyor uzak mesafe berbat.Şuan buraya yazarken bile ekranda anlayamadığım değişik bir parlaklık var.DDU ile ekran kartı driverlarımı kaldırıp yeniden yükledim,eski verisonu yeni versiyon opsiyonel olan lakin bir değişiklik olmadı.Bu bilgisayarı sıfırla kısmından sıfırlama yaptım,değişiklik olmadı.Monitör değiştirdim 2K 4K denedim yine bir değişiklik olmadı.Sorunun kaynagını bulsak belki çözümünü de bulacağız ama elimizden bir şey gelmiyor.Onlarca yabancı forumlara vs. baktım,sonuç sıfır. Yok mu bu sorunu çözebilecek bir babayiğit merak ediyorum gerçekten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,361
Üyeler
167,960
Son üye
Fazera
Top Bottom