oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Monitörle monitör ?Aynı şeyler mi?
Monitörle monitör ?Aynı şeyler mi?
Gamepower olan2k 144hz 10Bit
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tişikkir ederm onumuzdeki 3 sene yememden kısıp aldım
LG Gerçek 1ms gtgMonitörle monitör ?
Dediğim gibi ayrıntısına kadar bilmiyorumLG Gerçek 1ms gtg
2k nano ips
10 bit
Senin attıgın monitör bunun yanında çocuk gibi kalır. Ben de LG 27GL650F-B var. Çok memnunum 10bit. 27GL850 almak istiyordum ama önce ekran kartı almam gerekiyor diye 650f-b aldım kalitesi gerçekten çok iyi.
Çok fark var 2 si arasında. Gamepower monitör le bu karşılaştırılamaz.Gamepower olan
2K 165hz 1ms argibisi var
2600tl idi
Biti bilmiyorum
Bende nasıl olsa 3 ay netflix youtube takılcam diye ekran kartını sona bıraktım İmzaki sistemi bir nevi film izlemek için toplamıs oldum.LG Gerçek 1ms gtg
2k nano ips
10 bit
Senin attıgın monitör bunun yanında çocuk gibi kalır. Ben de LG 27GL650F-B var. Çok memnunum 10bit. 27GL850 almak istiyordum ama önce ekran kartı almam gerekiyor diye 650f-b aldım kalitesi gerçekten çok iyi.
Şu marka takıntınızı bırakabilirseniz?Çok fark var 2 si arasında. Gamepower monitör le bu karşılaştırılamaz.
Tamam hocam aynı şeyler. Lg monitörü boşa yapmışlar adamlar.Şu marka takıntınızı bırakabilirseniz?
Gamepower monitör derken arkadaş gamepower markasının kalitesiz olduğunu belirtmiş monitörlerin en ince ayrıntısına kadar bilemem fakat 2600tl ve 165 hz 2k olduğunu görünce kaziklandiginizi düşündüm ve attım.Hacım sen ciddi ciddi ciddisin Marka takıntısımı.
O anlamda demedim ama anlamıyorsunuz yazık kafanizaTamam hocam aynı şeyler. Lg monitörü boşa yapmışlar adamlar.