Neler Yeni

LG 27GL650F-B vs AOC 27G2U

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Semih
Bütçe
5000
Selam.

Başlıktaki 2 monitörden birini almayı düşünüyorum. Ayrıca Viewsonic XG2705-2 de seçenekler arasında ama ondan tam olarak emin değilim.

FPS odaklı ve arada hikayeli oyunlar için kullanacağım.

Özetle, 1080p 27" IPS monitör arıyorum. Yüksek yenileme hızı ve düşük tepkime süresi olmalı. Bütçe sınırı yok zaten bu özellikte monitörlerin çok uçuk fiyatları yok.

Yorumlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Selam.

Başlıktaki 2 monitörden birini almayı düşünüyorum. Ayrıca Viewsonic XG2705-2 de seçenekler arasında ama ondan tam olarak emin değilim.

Özetle, 1080p 27" IPS monitör arıyorum. Yüksek yenileme hızı ve düşük tepkime süresi olmalı. Bütçe sınırı yok zaten bu özellikte monitörlerin çok uçuk fiyatları yok.

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dell AW2720HFA satın aldım, çok fazla ghosting var. İade işlemi başlattım. Araştırdığımda yüksek yenileme hızlarında bu problemin fazlaca olduğunu gördüm. Henüz 144 üstüne geçiş düşünmüyorum bu yüzden.

İlk defa gördüm, araştıracağım. Teşekkürler

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Dell AW2720HFA satın aldım, çok fazla ghosting var. İade işlemi başlattım. Araştırdığımda yüksek yenileme hızlarında bu problemin fazlaca olduğunu gördüm. Henüz 144 üstüne geçiş düşünmüyorum bu yüzden.

İlk defa gördüm, araştıracağım. Teşekkürler
Attığım modelin 24 inç olanını kullanıyorum ghosting sıfıra yakın bi değerde. Monitör alırken GTG değerinin düşük olmasına dikkat edin. Çoğu satıcı 1ms 2ms diye ürünleri satıyor fakat çoğu kat kat fazla gecikme değerine sahip bu yüzden de ghosting problemleri oluşabiliyor.

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığım modelin 24 inç olanını kullanıyorum ghosting sıfıra yakın bi değerde. Monitör alırken GTG değerinin düşük olmasına dikkat edin. Çoğu satıcı 1ms 2ms diye ürünleri satıyor fakat çoğu kat kat fazla gecikme değerine sahip bu yüzden de ghosting problemleri oluşabiliyor.
İade ettiğim monitör 240hz ve 1 ms gtg idi. Hatta gerçek 1 ms olduğu yazıyordu. Araştırdığımda panelden ziyade 240hz teknolojisinin henüz düşük tepkime süresi olayını yakalayamadığı yönünde çok yorum okudum. 240hz monitörler düşük tepkime süresi için overdrive edildiğinde ghosting probleminden kaçış yok deniliyor. Ne kadar doğrudur bilemem

Kadir_1987

80+ Silver
Selam.

Fikrinizi değiştirirseniz.

Top Bottom