LG 27GL83A-B vs Gigabyte G27Q

hakmer11

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar merhaba,

LG 27GL83A-B vs Gigabyte G27Q monitörleri arasında hangisini tavsiye edersiniz ve neden ? Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilirlerse sevinirim.

Bende lg var.
Memnunum.

Bende lg var.
Memnunum.
pivotu veya dik durma özelliği var mı ? Arka taraftaki tasarım öyle gösteriyor ama resimlerde yok merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba,

LG 27GL83A-B vs Gigabyte G27Q monitörleri arasında hangisini tavsiye edersiniz ve neden ? Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilirlerse sevinirim.

ben lg alırdım ya tv ve monitör işlerinde lgye güveniyorum ayrıca satıcısı amazon olduğu için bi sıkıntı durumunda üzmez

pivotu veya dik durma özelliği var mı ? Arka taraftaki tasarım öyle gösteriyor ama resimlerde yok merak ettim

ben lg alırdım ya tv ve monitör işlerinde lgye güveniyorum ayrıca satıcısı amazon olduğu için bi sıkıntı durumunda üzmez
Valla denemedim açıkçası :D.
Merak etmem öyle şeylere.

ne zamandır kullanıyorsunuz, ben fps oyunları için almayı düşünüyorum. herhangi bir sıkıntınız var mıdır ?
2 aydır bende.
2.el 3500tl'ye almıştım.
Herhangi bir sorunum olmadı.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
bu aralar ben de cok fazla monitor bakiyorum G27Q cidden iyi bir monitor gibi geldi bana. attigin lg monitorun kontrastlari g27q'ya gore daha geride ve parlaklik olarak da g27q'dan dusuk. ama gigabyte'in da garantisi pek hosuma gitmiyor. g27q alirdim muhtemen.

LG'nin de renk gamutu daha iyi gözüküyor. Hangisinin daha önemli olduğu konusunda yeterince bilgim yok maalesef, tecrübeli arkadaşlar yorumlarını paylaşabilirler mi ?

Bilgi sahibi arkadaşlar var mıdır ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,004
Üyeler
185,014
Son üye
Quunix
Geri