iamemrebozkurt
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
arkadaşlar bu monıtor sızce nasıl bırde 3 ay vade farksız alırken 3 ay ertelemelı odeme cıktı o tam olarak nasıl oluyor bılgısı olan varmı
nasıl indirim yok dostumDaha demin konu açmışsın şimdi daha çok kişi görsün diye sıcak firsatlara tekrar açıyorsun ortada indirim felan yok
O bu model değil dostum, piyasaya göre 700-800 TL daha indirimli şuan ki fiyatıdün 2999tl idi bu
ben north bayounun monıtor tutacagından alıcam kanka bu fıyata bana ıyı geldı cogu sıtede yorumlarda olumluBu 27 inc ve 1ms gtg olan model dünki 24 tü bunun fiyatı da güzelmiş fhd ama alınır 27gl650f b modelini kullandım iyiydi gayet renk açısından da, sadece ayakları kötü ya çok yer kaplıyordu
Bende 27gl yi kullanıyorum şuanda kullanmaya da devam edicem gibi duruyor.Bu 27 inc ve 1ms gtg olan model dünki 24 tü bunun fiyatı da güzelmiş fhd ama alınır 27gl650f b modelini kullandım iyiydi gayet renk açısından da, sadece ayakları kötü ya çok yer kaplıyordu
abdullah ınstada sımdı paylastı uygun dıye pıyasa arastırması yap anlarsın,Fiyat normal gibi geldi FHD sonuçta
1 hafta önce 7 ye satıldıabdullah ınstada sımdı paylastı uygun dıye pıyasa arastırması yap anlarsın,