monitörü birazcık inceledim benim önermiş olduğum monitöre bir bakabilirmisiniz. sizce hangisi daha mantıklıdır,marka oldugu için o fiyat verilebilirmi? ben verilebileceğini düşünmüyorum.oncelıkle sunu sorayım 2kda 240hz verebılcek bır sısteme sahıpmısın ?
ben suan kullandıgım bu monıtoru tavsıye ederım
Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
monitörü birazcık inceledim benim önermiş olduğum monitöre bir bakabilirmisiniz. sizce hangisi daha mantıklıdır,marka oldugu için o fiyat verilebilirmi? ben verilebileceğini düşünmüyorum.
bence atııgınız modele 16k para verılmez 10k bandında ıps panel 2k 27ınc monıtor bulursunuz attıgım model gıbımonitörü birazcık inceledim benim önermiş olduğum monitöre bir bakabilirmisiniz. sizce hangisi daha mantıklıdır,marka oldugu için o fiyat verilebilirmi? ben verilebileceğini düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2k oldugunu az önce farkettim fiyatına göre mantıklı bir öneri olduğunu soyleyebılırım
hayır benim attığım model GameBooster 27" GB-2727FF 7k bence fıyatına göre özeliikleri iyi fakat dediğiniz gibi 10k bandına 2 k monitör almak daha mantıklı olabilir,tabi bütçenize bağlı.bence atııgınız modele 16k para verılmez 10k bandında ıps panel 2k 27ınc monıtor bulursunuz attıgım model gıbı
kagıt uzerınde ıyı duruyor amahayır benim attığım model GameBooster 27" GB-2727FF 7k bence fıyatına göre özeliikleri iyi fakat dediğiniz gibi 10k bandına 2 k monitör almak daha mantıklı olabilir,tabi bütçenize bağlı.
Harbiden LG monitör işini beceremiyor hep sunduğu fiyatlara daha iyi monitörler bulunuyor malzeme kalitesi de dalga geçer gibiBu monitörü eskiden kullandım,ben önermiyorum bu fiyatlarda çok daha iyi modeller bulabilirsin.
Valoda falan rahat alıyorum 240+ 2k da hocam. O yüzden 240 bakıyorumoncelıkle sunu sorayım 2kda 240hz verebılcek bır sısteme sahıpmısın ?
ben suan kullandıgım bu monıtoru tavsıye ederım
Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
27" 1080 en son tercih edeceğim sey hocam.hayır benim attığım model GameBooster 27" GB-2727FF 7k bence fıyatına göre özeliikleri iyi fakat dediğiniz gibi 10k bandına 2 k monitör almak daha mantıklı olabilir,tabi bütçenize bağlı.
Tv ve monitör dendiğinde ilk akla gelen firma LG bence.Harbiden LG monitör işini beceremiyor hep sunduğu fiyatlara daha iyi monitörler bulunuyor malzeme kalitesi de dalga geçer gibi
sabah aksam valo oynucam dersenız sız bılırsınızValoda falan rahat alıyorum 240+ 2k da hocam. O yüzden 240 bakıyorum
LG bana göre çok tırt bi marka 100k lik televizyonlar yapıyor bir zahmet onlar iyi olsun orta segment cihazları vasatValoda falan rahat alıyorum 240+ 2k da hocam. O yüzden 240 bakıyorum
27" 1080 en son tercih edeceğim sey hocam.
Tv ve monitör dendiğinde ilk akla gelen firma LG bence.