Neler Yeni

Lg Q60 model telefonum kapandı ve açılmıyor

Melih610

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Melih Arıkan
Telefonum bu akşam kapandı ve birdaha asla açılmadı bugün telefonumu fabrika ayarlarına sıfırlayacaktım ama telefonumda ayarlara girdiğimde birden ani bir kasma başladı ve telefonum dondu kapatmak için düğmeye basılı tutmayı denerken kapandı şuan hiçbir türlü açılmıyor ekrana bir ışık bile gelmiyor şarja takıncada ekrana bir şey gelmiyor sorun nedir servise yollayacağım ama kullanıcı hatası mı denecek yoksa sorun telefon kaynaklı olarakmı görünecektir?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Telefonum bu akşam kapandı ve birdaha asla açılmadı bugün telefonumu fabrika ayarlarına sıfırlayacaktım ama telefonumda ayarlara girdiğimde birden ani bir kasma başladı ve telefonum dondu kapatmak için düğmeye basılı tutmayı denerken kapandı şuan hiçbir türlü açılmıyor ekrana bir ışık bile gelmiyor şarja takıncada ekrana bir şey gelmiyor sorun nedir servise yollayacağım ama kullanıcı hatası mı denecek yoksa sorun telefon kaynaklı olarakmı görünecektir?
Yazılımsal bir şey gibi görünüyor yazılım atarlar diye düşünüyorum ama anakarttan kormuyor değilim

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Kullanıcı hatası olamaz zaten istesende öyle bişey yapamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servise yolla direk

Melih610

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Melih Arıkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıcı hatası olamaz zaten istesende öyle bişey yapamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servise yolla direk
Yarın sabah ilk iş servise yollayacağım ama eğerki kullanıcı hayası denirse veya bir sorun çıkarsa ki bu markada bu meşhurdur marka malının pek arkasında deil ne gibi bir yol izlemem gerekir yardımcı olursanız çok sevinirim

Top Bottom