amd radeon hd 5600 var baya eski pc aldım 4060 o gelirse 144 olur demi144hz kullanıyorum. Ekran kartın güncel değilse güncelleyebilirsin.
amd radeon hd 5600 var baya eski pc aldım 4060 o gelirse 144 olur demi144hz kullanıyorum. Ekran kartın güncel değilse güncelleyebilirsin.
Sağolasın gençergaming den aldım ayın 2 sinde hala kargoya çıkmadı pcolur, hayırlı olsun bu arada
Hocam kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum biraz ama bende o ayarlar kilitli gözüküyor. Monitörü yeni aldım nasıl açacağım?gamer -1 de fkat kendime göre ayarladım ben. ayarlarım böyle
freesync premium - extended
black stabilizer - 60
response - fast
parlaklık 100 contrast 70 keskinlik 60 gamma-mode 2 - color temp - warm dfc-off
FPS hocam.game mode da hangi ayar seçili ?
Hocam hala brightness ve sharpness açık sadece.Gamer 1 veya 2 yi seçin o ayarları yapmak için. Fps de sadece parlaklık ve kontrast ayarı yapılıyor çünkü.
hdr'ı mı kapatmalıyım?HDR açık ondan dolayı kendim denedim şimdi. Ben kapalı kullanıyorum açınca senin dediğin gibi oldu.
Teşekkür ederim hocam son bir sorum daha olacaktı benim. Energy Saving Mode'u da elleyemiyorum onu nasıl açacağım? Monitör sürekli parlaklığı kafasına göre kısıyor.evet kapatırsan diğer ayarlar açılacaktır
Hocam sürekli rahatsız ediyorum ama monitörünüzün her köşesinde aynı yerde ufak ufak ölü piksele benzeyen noktalar var mı?evet kapatırsan diğer ayarlar açılacaktır