Yardım LG ultragear 27 inch

saçma dell 165hz ve lg 240hz karşılaştırmak lg daha iyi 240 hz 1ms gtg hem de ips va panel olsa neyse de ips git bak temizse alınır bence

saçma dell 165hz ve lg 240hz karşılaştırmak lg daha iyi 240 hz 1ms gtg hem de ips va panel olsa neyse de ips git bak temizse alınır bence
Anladım hocam , tek karamsar kaldığım . 2k 144 Hz mi alsam yoksa yüzde 90 FPS oynuyorum direk 240 Hz mi alsam .

Bilginiz var ise twisted 2 k 165 Hz olan versiyonu iyi midir ?
Post automatically merged:

Bende daha önce MSI 32 inch 2k VA vardı bu monitöre geçtim renkler görüntü kalitesi daha hoşuma gitti
Bende IPS olduğu için buna geçmeyi düşünüyorum ama bir yandan da oyunlarda 2 k çok daha iyi mi olur diye düşünüyorum

5700 e bunu almam kanka

Anladım hocam , tek karamsar kaldığım . 2k 144 Hz mi alsam yoksa yüzde 90 FPS oynuyorum direk 240 Hz mi alsam .

Onun bende 240 hz olanı var paneli lg gayet güzel g/p ürün 5k olanı da güzel diye duydum internet de onun test videosu var biri çekmişti ama bende 3070ti var pişmanım 2k da fps düşüyor rahat oynuyamıyorum

Bende IPS olduğu için buna geçmeyi düşünüyorum ama bir yandan da oyunlarda 2 k çok daha iyi mi olur diye düşünüyorum

5700 e bunu almam kanka
Valla ben va panel 2k da hiç bir farklilik görmedim tabi göreceli herkes farkli düşünebilir

Onun bende 240 hz olanı var paneli lg gayet güzel g/p ürün 5k olanı da güzel diye duydum internet de onun test videosu var biri çekmişti ama bende 3070ti var pişmanım 2k da fps düşüyor rahat oynuyamıyorum
6650 XT ile 2k gerek yok mudur o zaman hocam ?

9 Klara cikamayacagim için 5-6 bandında ya 240 Hz ya da 2k 144 -165 Hz bakıyorum hocam

6650 XT ile 2k gerek yok mudur o zaman hocam ?
2k hikayeli oyunlar için çok güzel oyunu yaşıyorsun resmen ama rekabetçi oyunlarda hiç iyi değil fps düşüyor monitörün verdiği hz yi alamıyorsun sanki kasıyormuş gibi hissediyorsun bence gerek yok

2k hikayeli oyunlar için çok güzel oyunu yaşıyorsun resmen ama rekabetçi oyunlarda hiç iyi değil fps düşüyor monitörün verdiği hz yi alamıyorsun sanki kasıyormuş gibi hissediyorsun bence gerek yok
Anladım hocam ben 240 Hz LGyi alacağım heralde paneli falan iyidir LG olduğuna göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,526
Üyeler
190,923
Son üye
Justerini & Brooks
Geri