LGS abartıldığı kadar mı

üniversite istiyorsan bir halta yaramadığını kendim şu antest edierek öğreniyorum. (9. sınıfım)

Çoğu kişi işte yok LGS hayatınızın sınavı çok çalışmanız gerekiyor kendinizi derse kitleyin falan bu kadar abartıldığı gibimi

LGS 2023 adayıyım nasıl çalışacağımıda bilmiyorum hayatsız gibi çalışmak hiç bana göre de değil ne yapayım bilemedim

Sayısal’a kafam basmıyor sözel’de maşallahım var :D
bende bu sene girdim çok gereksiz abartıyorlar bende senin gibi biraz tereddütdeydim girdikten sorna dedimki ben niye bu sınava çalışayımmki

Çoğu kişi işte yok LGS hayatınızın sınavı çok çalışmanız gerekiyor kendinizi derse kitleyin falan bu kadar abartıldığı gibimi

LGS 2023 adayıyım nasıl çalışacağımıda bilmiyorum hayatsız gibi çalışmak hiç bana göre de değil ne yapayım bilemedim

iyi bir lise iyi bir üniversite gerçeğini değiştirmez

LGS zor bir sınav değil, 8. sınıftayken çözdüğün LGS denemeleri gibi olacak onlardan zor değil.

ben çukurovaya gidiyorum belki sen de bilirsin yüzde 2-3 arası alıyor ama bana sorarsan diğer okullardan farkı öğrenci ortamı yani herkes çalışkan olunca sen de oluyorsun hatta bizim okuldan bile açığa geçen bir sürü kişi var yani lise çok da önemli değil bence

Hayır gayet kolay, stres yapmaya gerek bile yok. Doğru kaynaklardan düzenli çalışırsan olur biter. Ne kadar çok çalıştığımım önemi yok planlı, programlı olmalı. Mesela ben şuan tekrar girsem hiç kalem kullanmadan Kabataş'a falan giderdim

Okuyan adam otobüsle, okumayan adam audi ile gezer gerçeği var maalesef :(

ben çukurovaya gidiyorum belki sen de bilirsin yüzde 2-3 arası alıyor ama bana sorarsan diğer okullardan farkı öğrenci ortamı yani herkes çalışkan olunca sen de oluyorsun hatta bizim okuldan bile açığa geçen bir sürü kişi var yani lise çok da önemli değil bence
Hemşehrim :D bizim ev de çukurovaya çok yakın

Hergün öğrendiklerini 45dk-1saat tekrar etsen yeter. Zaten önemli olan üni sınavı

Bütün soruları salla:
download.jpg

Çalışanların hakkına gir:
The 'Stonks' Meme Is Idiotic and Brilliant at the Same Time – DUDE Products

Geri