Liberal Kenobi
80+ Bronze
Anti-Legase PartisiHocam açılımı nedir
Anti-Legase PartisiHocam açılımı nedir
bende bu sene girdim çok gereksiz abartıyorlar bende senin gibi biraz tereddütdeydim girdikten sorna dedimki ben niye bu sınava çalışayımmkiÇoğu kişi işte yok LGS hayatınızın sınavı çok çalışmanız gerekiyor kendinizi derse kitleyin falan bu kadar abartıldığı gibimi
LGS 2023 adayıyım nasıl çalışacağımıda bilmiyorum hayatsız gibi çalışmak hiç bana göre de değil ne yapayım bilemedim
Sayısal’a kafam basmıyor sözel’de maşallahım var
iyi bir lise iyi bir üniversite gerçeğini değiştirmezÇoğu kişi işte yok LGS hayatınızın sınavı çok çalışmanız gerekiyor kendinizi derse kitleyin falan bu kadar abartıldığı gibimi
LGS 2023 adayıyım nasıl çalışacağımıda bilmiyorum hayatsız gibi çalışmak hiç bana göre de değil ne yapayım bilemedim
Anti-Legase Partisi
LGS zor bir sınav değil, 8. sınıftayken çözdüğün LGS denemeleri gibi olacak onlardan zor değil.Çoğu kişi işte yok LGS hayatınızın sınavı çok çalışmanız gerekiyor kendinizi derse kitleyin falan bu kadar abartıldığı gibimi
ben çukurovaya gidiyorum belki sen de bilirsin yüzde 2-3 arası alıyor ama bana sorarsan diğer okullardan farkı öğrenci ortamı yani herkes çalışkan olunca sen de oluyorsun hatta bizim okuldan bile açığa geçen bir sürü kişi var yani lise çok da önemli değil bence
Hemşehrim bizim ev de çukurovaya çok yakınben çukurovaya gidiyorum belki sen de bilirsin yüzde 2-3 arası alıyor ama bana sorarsan diğer okullardan farkı öğrenci ortamı yani herkes çalışkan olunca sen de oluyorsun hatta bizim okuldan bile açığa geçen bir sürü kişi var yani lise çok da önemli değil bence
Hergün öğrendiklerini 45dk-1saat tekrar etsen yeter. Zaten önemli olan üni sınavıÇoğu kişi işte yok LGS hayatınızın sınavı çok çalışmanız gerekiyor kendinizi derse kitleyin falan bu kadar abartıldığı gibimi