Neler Yeni

LGS abartıldığı kadar mı

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
üniversite istiyorsan bir halta yaramadığını kendim şu antest edierek öğreniyorum. (9. sınıfım)

ÖrdekAbi

80+ Silver
Çoğu kişi işte yok LGS hayatınızın sınavı çok çalışmanız gerekiyor kendinizi derse kitleyin falan bu kadar abartıldığı gibimi

LGS 2023 adayıyım nasıl çalışacağımıda bilmiyorum hayatsız gibi çalışmak hiç bana göre de değil ne yapayım bilemedim

Sayısal’a kafam basmıyor sözel’de maşallahım var :D
bende bu sene girdim çok gereksiz abartıyorlar bende senin gibi biraz tereddütdeydim girdikten sorna dedimki ben niye bu sınava çalışayımmki

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Çoğu kişi işte yok LGS hayatınızın sınavı çok çalışmanız gerekiyor kendinizi derse kitleyin falan bu kadar abartıldığı gibimi

LGS 2023 adayıyım nasıl çalışacağımıda bilmiyorum hayatsız gibi çalışmak hiç bana göre de değil ne yapayım bilemedim

iyi bir lise iyi bir üniversite gerçeğini değiştirmez

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

LGS zor bir sınav değil, 8. sınıftayken çözdüğün LGS denemeleri gibi olacak onlardan zor değil.

ASO7İA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Messi
ben çukurovaya gidiyorum belki sen de bilirsin yüzde 2-3 arası alıyor ama bana sorarsan diğer okullardan farkı öğrenci ortamı yani herkes çalışkan olunca sen de oluyorsun hatta bizim okuldan bile açığa geçen bir sürü kişi var yani lise çok da önemli değil bence

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
Hayır gayet kolay, stres yapmaya gerek bile yok. Doğru kaynaklardan düzenli çalışırsan olur biter. Ne kadar çok çalıştığımım önemi yok planlı, programlı olmalı. Mesela ben şuan tekrar girsem hiç kalem kullanmadan Kabataş'a falan giderdim

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Okuyan adam otobüsle, okumayan adam audi ile gezer gerçeği var maalesef :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
ben çukurovaya gidiyorum belki sen de bilirsin yüzde 2-3 arası alıyor ama bana sorarsan diğer okullardan farkı öğrenci ortamı yani herkes çalışkan olunca sen de oluyorsun hatta bizim okuldan bile açığa geçen bir sürü kişi var yani lise çok da önemli değil bence
Hemşehrim :D bizim ev de çukurovaya çok yakın

Akagami no shanks

80+ Bronze

Hergün öğrendiklerini 45dk-1saat tekrar etsen yeter. Zaten önemli olan üni sınavı

José Mourinho

80+ Silver
Bütün soruları salla:
download.jpg

Çalışanların hakkına gir:
The 'Stonks' Meme Is Idiotic and Brilliant at the Same Time – DUDE Products

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,867
Üyeler