Sam28
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,308
Keşke hepsini B yapsaydım.WOW güzel taktikmiş qweqw : d
Keşke hepsini B yapsaydım.WOW güzel taktikmiş qweqw : d
Bence çok fazla sallamasaydım daha iyiydi 3yanlış 1 doğruyu götürüyor sonuçta puan kaybın fazla olabilirBen daha sınava girmeden önce bi baba kızına şöyle dedi ''eger yapamazsan hepsini b yap'' bende yapamamıştım aklıma o söz geldi ve hepsini c yaptım 4 tanesi tuttu.
Bunu daha önce söylemem gerekirdi ama ben yaptım siz yapmayın :d.Bence çok fazla sallamasaydım daha iyiydi 3yanlış 1 doğruyu götürüyor sonuçta puan kaybın fazla olabilir
Ben bildiğim soruyu hata yaptım son dakikada (geçen sene girdim) ortam nasıldı geçen sene sınava girerken herkes birbirini itiyorduYa aslında biraz mallık yaptım matematik baya zordu salladım baya keşke boş bıraksaydım en azından yanlış lar doğrularımı götürmezdi öyle yapsaydım![]()
Ben virüs kapmadıysam iyidir veya millet virüs kapmadıysaBen bildiğim soruyu hata yaptım son dakikada (geçen sene girdim) ortam nasıldı geçen sene sınava girerken herkes birbirini itiyordu
Fenin gücünü kim 100 yaptıya öyleOhbeee bu neymiş abi lan olum ama şey ilk sınavda türkçe inkilap din inglizce vardı bayaaa kolaydı benim haberim yok tenefüs oldu dedim knk hadi gidelim eve baktım daha matematik le fen varmışonlar girdi kol gibi onlar zordu ama diğerleri basitti allah kolaylık versin seneye gireceklere
Aynen ya matematik çok zordu ve ben mal gibi salladım keşke boş bıraksaydım yanlış lar doğruları götürecekmatematik dışı kolaydı
Oda zordu birazFenin gücünü kim 100 yaptıya öyle
matta 5 boş fende 1 boşum var türkçede 1 yani çok kazık yoktu aslındaAynen ya matematik çok zordu ve ben mal gibi salladım keşke boş bıraksaydım yanlış lar doğruları götürecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oda zordu biraz
sıralar nasıldı oturma duzeniBen virüs kapmadıysam iyidir veya millet virüs kapmadıysaöyle diiyim sıralar dip dibe sosyal mesafe yok hiç bir şey yok hiç sadece dezenfektan sıktılar maske verdiler bukadar
Ben hepsini fulledim mal gibimatta 5 boş fende 1 boşum var türkçede 1 yani çok kazık yoktu aslında
Herkes tek oturuyordu ama sosyal mesafe yok yani arka arkaya falansıralar nasıldı oturma duzeni