Neler Yeni

LGS çok mu önemli mi?

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Anıl Aykın
Arkadaşlar hiçbir dersi yapamıyorum. LGS o kadar önemli mi cidden? Kötü bir liseye gidersem en kötü ne olabilir?
Ne istediğini bilirsen sorun olmaz. Meslek lisesi istiyordum ve bölümümde belliydi, 400 puan alsaydım başka bir şehirde ki lisede yatılı okumak için ailemle anlaşmıştım hatta fakat hem bu puan benim için fazlaydı hemde (bu benim görüşüm, çalışanlara saygım sonsuz fakat bu sistemde durum bu) bir kağıt parçası için tüm günümü evde test kitaplarına boğularak geçirmek istemediğim için lgs'ye neredeyse hiç çalışmadım. Düşündüğümden de fazla aldım ve şu an okulumdan oldukça memnunum ortamı her ne kadar kötü olsa da öğretmenlerin çoğu kalitesini gösteriyor. Şu an okulumda rahatım ve sınavları da o kadar zorlamıyorlar açıkçası. Bende tam olarak bunu hedefliyordum, üstelik istediğim bölümdeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Talha Açıkgöz
Liseye geçince kuracağım arkadaşlıklar belki ömrünün sonuna kadar bile devam edebilir o yüzden meslek ve sosyal bilimler liselerini fln seçme(bu liseleri küçük görmüyorum potansiyelleri var ama Tr de böyle işte) az çalış daha doğrusu çalışmana bile gerek yok anlatılan derse odaklan dinle gerisi gelir

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben lgs den iyi bir puan alarak iyi bir okula gitmiş biri olarak söylüyorum “gereksiz“. En kötü okulda da aynı dersleri göreceksiniz en iyi okulda da. Zaten bütün dersler YouTube’da var. Hadi diyelim okulda anlamadın eve gelip youtubeden izleyip anlarsın. Ha bir de şöyle bir durum var. puan olarak kötü bir okula gidersen belki çevresi kötü olabilir ama takılmazsan onlarla seni etkilemez diye düşünüyorum. Önemli olan YKS. YKS ye çalışabildiniz kadar çalışın

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Batuhan
hiçbir dersi yapamayıp daha burada geziyorsun birde yorumlara kahkaha emote'u atıyorsun seni gidi funny kid

3.George

80+ Bronze
Ortalaman düşük değilse çokta önemli değil. Ortalama ile bile iyi bir ortamı olan liseye yerleşebilirsin. Ama ortalaman düşükse kötü bir yere gitmemek için çalışmalısın.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,632
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Arkadaşlar hiçbir dersi yapamıyorum. LGS o kadar önemli mi cidden? Kötü bir liseye gidersem en kötü ne olabilir?
Kahramanmaraş merkezde yaşıyordum lgs puanım yüzünden köy lisesine bile zor aldılar, ortam vs aşırı berbattı iq olarak bile gerideydiler tüm derslerden çalışmadan 70 felan alabiliyordum.
Hepsi okulu bırakıp evlenip gittiler hala 2-3 inekleriyle geçinmeye çalışıyorlar ama ben okulumu bitirdikten sonra çalışmaya başladım cebimde para vardı arabam vardı ailem ve ben mutluyduk ama deprem herşeyi mahvetti şuan sıfırdayım desem yeridir, okul sana bir şey katmıyor ilgi alanın neyse ona yönelmeni tavsiye ederim, şahsen zorla okul okutuldum ve şuan baristalık yapıyorum okulu bırakıp sanayiye giden arkadaşımın dükkanları var şuan, ben ise grafik tasarım alanına ilgim olduğu için şimdilik menü tasarlayıp ücretsiz olarak mahalle esnaflarına veriyorum, bu şekilde hem kendime tecrübe katıyorum hemde elim alışıyor yaptığım işler her geçen gün daha iyi daha güzel görünüyor şimdilik böyle ilerleyen zamanlarda kodlama öğrenmeyi istiyorum ve youtube içeriği üretmek için fikirler üretmeye bbaşladım bir yandanda çevremdeki insanlardan gördüğüm kadarıyla %90 ı ticaret yapıyor ve hepsi birbirinden zengin olmasına rağmen fakir edebiyatı yapıyorlar

KlausM

80+ Silver
keko tipli insanlarla uğraşmak istemiyorsan çalış kanka

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Önemli. YKS'yi çok etkiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
hakan yıldırım
Lgs ye geçen sene girdim güzel bir lise kazandım fakat yapan her yerde yapar senin çalışmana bağlı mesela yapan 360-370 puanlık anadoluda da yapar 460-470 lik fen lisesinde de yapar kendi düşüncem şahsi düşüncem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Bence lgs nin önemi şimdi saçma ***** bir liseye gidersen saçma ***** tiplerle karşılaşacaksın. Öyle yerlerde her yıl onlarca cinayet haberi oluyor. En azından daha insancıl varlıkların olabileceği bir liseye gitmek icin çalış. Kimse sana galatasaray lisesine git demiyor zaten.

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Şimdiden hayatın biter ne olacak en fazla en kotu ömür boyu bu gariban ülkede asgari ücretle çalışır kiranı dahi ödeyemez hatta evlenip çocuk sahibi bile olamazsın

Top Bottom