KapitalistLiberal Baran
80+ Silver
Sana bağlıArkadaşlar hiçbir dersi yapamıyorum. LGS o kadar önemli mi cidden? Kötü bir liseye gidersem en kötü ne olabilir?
Sana bağlıArkadaşlar hiçbir dersi yapamıyorum. LGS o kadar önemli mi cidden? Kötü bir liseye gidersem en kötü ne olabilir?
Ne istediğini bilirsen sorun olmaz. Meslek lisesi istiyordum ve bölümümde belliydi, 400 puan alsaydım başka bir şehirde ki lisede yatılı okumak için ailemle anlaşmıştım hatta fakat hem bu puan benim için fazlaydı hemde (bu benim görüşüm, çalışanlara saygım sonsuz fakat bu sistemde durum bu) bir kağıt parçası için tüm günümü evde test kitaplarına boğularak geçirmek istemediğim için lgs'ye neredeyse hiç çalışmadım. Düşündüğümden de fazla aldım ve şu an okulumdan oldukça memnunum ortamı her ne kadar kötü olsa da öğretmenlerin çoğu kalitesini gösteriyor. Şu an okulumda rahatım ve sınavları da o kadar zorlamıyorlar açıkçası. Bende tam olarak bunu hedefliyordum, üstelik istediğim bölümdeyim.Arkadaşlar hiçbir dersi yapamıyorum. LGS o kadar önemli mi cidden? Kötü bir liseye gidersem en kötü ne olabilir?
Merhabalar ismim İbrahim Yılmazhiçbir dersi yapamayıp daha burada geziyorsun birde yorumlara kahkaha emote'u atıyorsun seni gidi funny kid
Kahramanmaraş merkezde yaşıyordum lgs puanım yüzünden köy lisesine bile zor aldılar, ortam vs aşırı berbattı iq olarak bile gerideydiler tüm derslerden çalışmadan 70 felan alabiliyordum.Arkadaşlar hiçbir dersi yapamıyorum. LGS o kadar önemli mi cidden? Kötü bir liseye gidersem en kötü ne olabilir?
Bence lgs nin önemi şimdi saçma ***** bir liseye gidersen saçma ***** tiplerle karşılaşacaksın. Öyle yerlerde her yıl onlarca cinayet haberi oluyor. En azından daha insancıl varlıkların olabileceği bir liseye gitmek icin çalış. Kimse sana galatasaray lisesine git demiyor zaten.Arkadaşlar hiçbir dersi yapamıyorum. LGS o kadar önemli mi cidden? Kötü bir liseye gidersem en kötü ne olabilir?