Matematik yapamıyorum diye bir şey yok daha kaçıncı sınıfsın çalışsan yaparsın lise matematiği bile değil. Ayrıca matematikten 10 net yapıp diğerlerini fulle yakın yapsan da iyi bir yere girersin.Ben matematik yapamıyorum 350 zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pekiyi.com
Hayır abi. Eğer puan ile girmezsen diploma notu ile girebiliyirsun bazı liselere. Yada aynı puan alan iki kişi aynı okulu tercih etmişse diploma notu yüksek olan giriyor. Ek puan yok.Ortalamaya göre gelmiyor mu? Üni sınavlarında öyle, lgs'de de öyle olması lazım.
Dayı az önce yaşlandığını farkettiTeog zamanında ortaokulun ortalamasını alıyordu, ekliyordu sonra.
çok basit konular var bu arada o.o puanın etkilemiyordu sadece gireceğin lise nitelikli değilse o puanla bir yere girersin senin dediğin obp diye bir şey o yks de etkili
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 sene önce 15 matematik yaptım 8 tane salladığım yanlış çıktı 2 tane de ben yanlış yaptım 5 doğrum vardı hepsi çok iyiydi 360 civarı aldım sen nasıl o kadar aldın
Kafanmı güzel350 puan ne hepsini A yapsan bile 350
ilk olarak puan odaklı düşünürsen baştan kaybedersin . Çünkü puan değil sıralaman önemli. Örneğin bu sene 400 puan çeken biri ile senin zamanında 350 puan çeken biri eşit olabilir.(Soruların zorluğu ve doğru yapılma oranına göre değişiyor) O sebepten önemli olan sıralama. İlk olarak günde sadece 1 saat ders çalış. Sadece 1 saat. (1 dakika geçmesin. Bunun yanında geceleri yatmadan 30 dakika kitapla süsleyebilirsin6. Sınıfım yeni konuları anlamadım ama 5. 6. Sınıf konularından çıkmıyor hedefim 350 nasıl bir yol izlemeyeyim ? Okuldan 50 puan gelse 400 puanla ortalama bi liseye giderim
Bende aynı kafadaydım ama çalışınca oluyor2 senedir mat yapamıyorum daha hiç yapamam
LGS'de bildiğim kadarıyla sadece 8.sınıf konuları çıkıyor.HOcam 6. Sınıfım son döneminden hiçbirlerim bilmiyorum 7 de belki dershaneye giderim
350 puan almak için çaba göstermen gerekiyorsa senin için daha kötü haberlerim varKafanmı güzel