Neler Yeni

Lgs denildiği kadar zor mu

MYSTIC

80+ Silver
Bu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu
İleride daha rahat olmak istersen güzel bir liseye gitmek yararlı tabii.Ama zaten lisede açığa alıp dershaneye gideceksen pek de etkisi yok.Bir de üniversite sınavına hazırlanırken kendine güveneceksen,çok sıkı ve verimli calisacaksan da etkisi yok lisenin.Ha bir de arkadaş ortamı falan var.Bence en önemli şeylerden birisi o.İnsan sınıfına girince kendisine benzeyen(robot gibi demiyorum ahlak vs açısından) insanlar görmek istiyor.Mesela ben de geçen sene çalışmadım.Simdi sınıfımdaki kişilerin yarısı *****.Boyle kişileri görünce "Keşke calişsaydim da iyi bir yere görseydim" diyebilirsin.Bu kişiden kişiye değişir.Ama bence ne kadar güzel o kadar iyi tabii ki.
Çalış yani.
Çalışma olarak da KESİNLİKLE kitap okumalısın.Okuma anlama çok önemli.Derste problemi şak diye yapıyorsun ama sınava gelince her zaman öyle olmuyor.

hihihiha

80+ Bronze
Bu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu
Kurulun nasıl istediğine bağlı bence. Ben 2 sınav önce girdim 10 matematiği zor işaretledim. Bu sene herkes full çekmiş cıkmış bu senenin sorularını kağıt kalemsiz 30 dakikada bitirdim.

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
Değil kardeşim dersleri adam akıllı dinle her gün tekrar et bide her dersten 10 20 soru çöz aşırı rahat yaparsın çıktıktan sonra farkedeceksin ki hiç bi şey yokmuş aslında sınavda zaman da hızlı geçer unutma

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,555
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Lgs senin hayatını belirleyen bi sınav eğer dalları kötü bi okula gidersen veya senin istemediğin dallar varsa istemsiz okula gidersin ama beğendiğin meslekler olursa onun için çaba gösterirsin bence lgs gelecekte yapmak istediğin mesleğe bi kapı o kapıyı açman lazm yada hiç açmayıp sade diploma alıp gidersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Düzgün bir şekilde çalışırsan kolay.Son 3 ay a kadar okul harici 2,5 saat çalışıyordum son 3 ay daha da arttırmıştım o zamanlar kolay gelmişti bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fadıl Eymen Alakız
Çalışmanı matematik ağırlıklı yap ve hep zor soruları çöz sınava girdiğinde lgs soruları sana kolay gelecek

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
ben iyi bir okula gittim sözel benim için oldukça kolaydı bi sayısalda mat harbi zordu 10 doğru yaptım fende kolaydı ama yanlış düşündüğüm için 6 yanlış aldım ama seneden senye zorluk değişiyor tavsiyem türkçeye mata fene abanman diğerleri hallediliyor

Microsoft

80+ Bronze
Sınavın zorluğu çok önemli değil ben 340 falan almıştın galiba o civarda birşeydi yüzdelik dilime 17 verdiler bu sene arkadaşım lgs ye girmiş 337 falan almış yüzdelik dilimi 20-30 küsürdü. Anliyacağın zor olunca herkese zor oluyor herkes çalışcağı kadar gider istediği liseye. Benim tavsiyem geçen senelerin lgs sini çözerek çalışman olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
epik kullanıcı
Cevaplarınız için yeniden çok teşekkür ederim

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
dostum sana tek diyebileceğim gideceğin okulun önemi çok fazla değil olay sende bitiyor ben açıktan bitirdim bu sene ilk defa sınava girdim 18 yaşındayım ve diş hekimliği kazandım anlayacağın olay sınav değil ve senin hayatın dostum kimseyi önemseme herkes konuşur kaçı ne başarmış ona bi baksın öyle konuşsun sana sınavında başarılar dostum:):)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okumayıp napcak ya?
dostum her şey okul değil şuan türkiyedeki eğitim sistemi kapitalistleştirildi sisteme sıkışıp kalmaya gerek yok herkes okuyacak diye bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,283
Üyeler
161,025
Son üye
xRİO
Top Bottom