Hangi fen lisesindesin?Gittim fen lisesi kazandım eğitim kalitesi burada da çöp. Her yer aynı sanırım.
LGS zor değil fakat çalışman lazım çünkü bu sınav üniversite sınavını bile dolaylı yoldan etkiliyor çünkü eğer meslek lisesine gidersen yeteri kadar dersleri alamazsın fakat güzel bir anadolu lisesine gidersen en azından üniversite sınavına hazırlanma fırsatı kazanabilirsin.Bu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu
Fetullah Bayır Fen Lisesi. İyi bir Anadolu lisesi puanları ile aynı ama öğretmenler tırt. Yobaz bir yer olması da ayrı bir sıkıntı.Hangi fen lisesindesin?
çok değilde verimli çalışmaya çalış, not tut, bunları yaparken de normal yaşantında yaptığın aktiviteleri yapmaya devam et stresden uzak durmaya çalış. dünaynın sonu değil yaBu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu
İlk önemli sınavın LGS, ikincisi ise YKS. Verimli çalışırsan iyi bir puan alırsın.Bu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu
karantinanın 1., senesinde lgs girmiş biri olarak marta kadar gunde 500 600 soru çözüyordum hayatımda ilk defa ders çalıştığım seneyidi martta okullar tatil olunca saldım 470 civarı yapıyordum okullar tatil olunca sabahtan akşama kadar pinti panda bannerlord izledim sana sınava 10 gun kala bi deneme yapayım dedim 230 feldı 10 gun gunde 12 13 saat tekrar yaptım 380 390 son denemeydı sınavda 340 kusur aldım tek tafsiyem çalışmayı bırakma süren 1 max 2 hafta olsun tatil vereceksen lise o kadar önemlimi bencedeğil ortamı insan kalitesi değişiyor otalama bi anadoluda okuyorum eğitimini hocalar değil sen sağlıyorsun en son olarak kendine inan yaparım lan nolucak bir sınav de stres yapar kafaya takarsan çok zorlaşacak bir süreBu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu
Koca 1 yıl boyunca günde 500 tane soru çözdüğüm haftada 7000 ortalama 4000 5000 soru çözdüğüm oluyordu sadece matematiğim kötüydü 355 puan aldim günde 5 10 soru anca çözen arkadadim 390 falan aldi sence bu kadar çalıştıktan sonra 355 puan almam mantıklı mı ama pek takmadım kaç puan aldığımı kimsede bir şey demedi anadolu lisesine gidiyorum çokta farketmedi sonuç olarak zaten beni aldıkları sınıf okulun en gözde sinifiydi başarı oranı en yüksekte tabi pandemi falan benim notlar çakıldı şimdi 11 e geçtim başka bi şehire başka bir okula düzenli soru çözümüne başlayıp üniversite sınavına hazirlicam Allah hepinize kolaylık versin
Senin için zor eğer açığa geçerim evde çalışırım gibi bi düşüncende varsa fazla hayal kurma açtığın konudan çalışmayan bi öğrenci olduğun belli sen sınavına çalış iyi bi lise tuttur lise hayatının dönüm noktası oluyor çünkü
bu benKoca 1 yıl boyunca günde 500 tane soru çözdüğüm haftada 7000 ortalama 4000 5000 soru çözdüğüm oluyordu sadece matematiğim kötüydü 355 puan aldim günde 5 10 soru anca çözen arkadadim 390 falan aldi sence bu kadar çalıştıktan sonra 355 puan almam mantıklı mı ama pek takmadım kaç puan aldığımı kimsede bir şey demedi anadolu lisesine gidiyorum çokta farketmedi sonuç olarak zaten beni aldıkları sınıf okulun en gözde sinifiydi başarı oranı en yüksekte tabi pandemi falan benim notlar çakıldı şimdi 11 e geçtim başka bi şehire başka bir okula düzenli soru çözümüne başlayıp üniversite sınavına hazirlicam Allah hepinize kolaylık versin
ben gireli 3 yıl oluyor, puanım iyi bir şey gelmedi ama şu an hala okulumu okuyorum, bana göre iyi lise kötü lise diye bir şey yok çok kasmadan dersine de çalış oyununu da oynaBu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu
Lise 2011 de kurulmuş. Normal tırt olması. Adı fen lisesi diye iyi olacak değil zaten. Araştırmadan yerleşince böyle oluyor.Fetullah Bayır Fen Lisesi. İyi bir Anadolu lisesi puanları ile aynı ama öğretmenler tırt. Yobaz bir yer olması da ayrı bir sıkıntı.
Olay o şekilde değil ama. Babam jandarma ve tayini Konya'ya çıktı biz tercih yazmadığımız halde. Kötü bir yere vereceklerdi bir ilçeye gidebilirsin ondan dolayı biz de beyşehiri seçtik hem fen lisesi olduğu için güvendik. O şekilde dilekçe yazarak tayini bu ilçeye aldırdık hikayesi o. Mecburiyet yaniLise 2011 de kurulmuş. Normal tırt olması. Adı fen lisesi diye iyi olacak değil zaten. Araştırmadan yerleşince böyle oluyor.
Zorr Çok zorrBu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu