Epikkullanıcı
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Bu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu
Zor. Çalışmadan asla iyi bir yeri kazanamazsın bu sınavda çok çalışmak değil verimli ve doğru şekilde çalışmak çok önemli çabalayabildiğin kadar çabala.Bu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu
Lgs bence hiç önemli değil insanlar açıktan okuyup kendileri evde çalışıp çok iyi üniversiteleri kazanıyorlar kendini bu yaşta çok baskılamaBu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu
ben öyle bir şey yapmıyorum zaten çok baskı yapıldığı için sordumhayatını 1 sınava bağlı tutmak ne kadar mantıklı ?
Sınav zor değil ama sizin yaşınıza göre çok zorben öyle bir şey yapmıyorum zaten çok baskı yapıldığı için sordum
çenelerini kapamalarını söyle bi şekilde daha okul başlamadan sana bu kadar baskı yaparlarsa senin iş yaş. beni lgs yılında özel okula gönderdiler o kadar çok annesi babasından baskı görüp sınav gününde sayısaldan önce ağlayıp bütün yıl sırf ana baba baskısından çalıştıktan sonra 400 altı alan gördüm ki. Allah sağolsun benim annem babam konu hakkında çok relaxlardı bende istediğim yeri kazanabildim. asıl soruya gelirsek sınav benim beklediğimden kolaydı (belki haftada 2-3 kez deneme yapıldığındandır) ve denemelerimde aldığımdan daha iyi puan aldım. okulun orta-iyi ise çalışıp zorlandığın konularda iyileşmek kolay asıl zor olan sınav yaklaştıkça basınç altında kırılmamak ve o basıncı olabildiğince azaltmak. sınavı gözde büyütmemek de çok önemli (ben yıl başında sınavdan korkuyordum ve iyi yapmazsam hayatımın mahvolacağını falan düşünüyodum ***). okul yılın için iyi şanslar dilerimBu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu
Katılıyorum.Sınavın kendisi zor değil de o yaşta at yarışı gibi yarıştırıldığınız bir sınava hazırlanmanın psikolojisini kaldırmak zor.