Neler Yeni

LGS Matematik Soruları Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
imza mühür kaşe hocam lgsde karekök yayınlarının basit sorularını bekliyorlardı herhalde ki zaten sınav bunların abarttığı kadarda zor değildi hocam ben önceki sene son 3 ay çalışarak yüzde 6 ya girdim gittiğim anadolu lisesinden çok memnunum eğer bu sınav bunların dedikleri kadar zor olsaydı ben şimdi meslekteydim işin özü bu sınava iyi kötü çalışan hatalarının üstüne giden zaten bu sınavda belli derece yapar
Sınav soruları genel olarak mantık üzerine kurulu zaten mantığı çalıştıran yapıyor

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Zor olsa da herkese zor sıralamalar çok az oynardı istedikleri gibi olsa. İnsanların isyan etme sebebi puana takıntılı olması. İşin komik tarafı puana göre değil yüzdelik dilime göre yerleşiyorlar

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Arkadaşlar yanlış anlamayın. Ama ben matematik sorularını yaptım ve basitler. Yani 9. sınıf olduğum için de olabilir. Lakin bu sorular bence 7,8 boş bırakılacak sorular değil. Ben yaptım sadece 3 yanlışım çıktı. Tabii sınav ortamı farklıdır. Görüşlerinizi bekliyorum.(Boş soru bırakmadım.)Yanlış yaptığım sorular ekte bulunmakta. Konuyu açma amacım kimseyi aşağılamak değildir. Sadece sınav stresinin etkisini anlamak için.
Geçen sene full çektim matematikten ama bu sene matematik ne zordu ne kolaydı 5 6 soru belirleyiciydi o anlık ruh halime göre 14 soru yapabildim

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Hayır anlamıyorum, zor olması gerek zaten. 20 matematik sorusunda nasıl eleme yapmayı düşünüyorlar?
Kolay yapacaklar, herkes fulleyecek ve o zaman da obp ile girilecek. Bu bence daha kötü bir durum. Sınavın zor olması her zaman daha sağlıklı ve eleyicidir.
Sınav zor diyorlar, sanki sadece kendilerine zor. Herkese zor bu sınav. Bir de tag açmışlar sınaviptal diye. Bağırdım, çığlık attım.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Arkadaşlar yanlış anlamayın. Ama ben matematik sorularını yaptım ve basitler. Yani 9. sınıf olduğum için de olabilir. Lakin bu sorular bence 7,8 boş bırakılacak sorular değil. Ben yaptım sadece 3 yanlışım çıktı. Tabii sınav ortamı farklıdır. Görüşlerinizi bekliyorum.(Boş soru bırakmadım.)Yanlış yaptığım sorular ekte bulunmakta. Konuyu açma amacım kimseyi aşağılamak değildir. Sadece sınav stresinin etkisini anlamak için.
la ben 11 e geciyom benim niye kafa basmadı bunlara o kadar mı düştüm lan ben

HoYeon Jung

80+ Gold
Kendi arkadaşlarımdan biliyorum, çocuklar derslere girmiyorlar veya girseler de sürekli ellerinde telefon ve şey yazıyorlar "knk canlı derslerden hiçbişe anlamıyoz ya". Ya hani bu dersi dinleyenler en*yi mi dersleri dinliyor? Soruları da şahsen ben çalışanın yapabileceğini düşünüyorum. Çocuklar herhalde çok kolay falan bekliyorlar? Tabii ki zor olması gerek, öyle olmasa ben Galatasaray Lisesi'nde bir tane serseri ile mi okuyacağım? Azcık mantıklı olun be. Derslere çalışmıyorlar, dinlemiyorlar. Sonra neymiş sınav zormuş, TYT'miş, AYT'imiş.
Çalışanlara lafım yok, tabii ki bu dönem zor bir dönem ama çalışanın yapabileceğini düşünüyorum şahsen.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Usta çok zordu son 2.5 ay çalıştım 7 soru zor cevapladım
o full çekenler 6. sınıftan çalışmaya başlıyor 7. sınıfta dershaneye gidiyor 8. sınıfta hepsi birlikte üstüne mat türkçe fen den özel ders alıyor ve 100 kaynak bitiriyor zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem gayet doğru zor olmasa insanları eleyemezler ama herkese illa matematik öğretme peşindeler kimse diğer dersleri takmıyor artık her sene matematik zor gerisi çocuk işi oluyor o derslerin önemi aşırı azaldı düzgün bi eleme yapmak için her dersin zorluğunu eşit yapıcaksın ki insanlar kendini farklı derslerde gösterebilsin biri türkçesi iyiyse türkçeyi iyi yapsın diğeri matematiği başkası fen i

sınav geçen seneki lgs den daha kolay genel olarak sözeli zaten aşırı basit 2019 ile eşittir

fen geçen seneyle eşit

matematik geçen seneden bi tık kolay

Son düzenleme:

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
E+F 3 mü o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ibrahim kandemir
Üniversite 1.sınıf olan biri olarak söylüyorum (2018 mezunuyum) 1 soru hariç gayet basitmiş aslında yani dün akşam kağıt kalem kullanmadan 17 soru çözdüm 17 doğru çıktı, öyle aşırı abartıldığı kadar zor değildi 4-5 tane gerçekten seviye üstü soru vardı fakat kesinlikle yapılabilir sorulardı 1 tane üçgen sorusu var, o soru gerçekten üniversite sınavı seviyesi onun harici geçen seneden daha kolay olduğunu düşünüyorum.
hangi üniversite

Akycnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Akycnn
Bencede sorular kolay fakat millet adam akıllı ders mi gördülerde sınava giriyorlar zor o anlamda ama bencede milletçe herşeyi fazla abartıyoruz

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Yani geçen yılın soruları kat ve kat daha zordu, bence.

Bana annem yazdır. Linkim yok ne yazık ki.
2020 soruları kat ve kat daha kolay kendim 2021e girdim ve 2020 matı 16doru 1y yaptım fakat 2021de 14 6b

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom