Neler Yeni

LGS nasıl geçti ?

robin

80+ Silver
Asıl soru sınav değil, asıl soru ortam nasıldı ? Virüs önlemleri nasıl alınmıştı ? Benim gördüğüm görüntülerde 100 lerce veli kapı önünde, toplu iğne atsan düşmicek haldelerdi. Sınıflar nasıldı ? Bilgi istiyorum.
Alınmamıştı sıralar arası mesafe 1 metreydi. Bahçede herkes sohbet ediyordu. Maskeyi çıkaranlarwda vardı.

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
hocalar aranızda 1 metre mesafe olcak demişti arkamdakiler ve yanımdakiler gelseydi hepimiz iç içeydik bide sınıflarda maske yoktu dezanfektanda küçüktü

ve en önemlisi bizim sınıfta corona olan bi kız vardı kızı sınava aldılar ve sınava bir sınıfta tek başına girmedi başka öğrencilerde vardı kızın sınıfında[/QUOTE]

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bana kalırsa ilk sene girenler daha şanslı mantık sorusu çözenler çok daha iyi yerlere gitti şimdi biraz da maymun gözünü açtı herkes nereye çalışacağını biliyor bu sene full sayısı çok olur demedi demeyin.
İlk sene mantık sorusu yoktu sadece 1 tane vardı o kadar, boş boş mantık çalıştım :(

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Asıl soru sınav değil, asıl soru ortam nasıldı ? Virüs önlemleri nasıl alınmıştı ? Benim gördüğüm görüntülerde 100 lerce veli kapı önünde, toplu iğne atsan düşmicek haldelerdi. Sınıflar nasıldı ? Bilgi istiyorum.
Bizim Okulun toplam mevcudu 500 120 150 küsür 8. Sınıf var her sınıfta 20 kişiydik. Girişte herkese maske ve dezenfektan verdiler. Sıra ile soktular tuvaletlere sıra ile girdik. Tekli sıralar vardı sınıflar geniş 20 kişi sınava girdik. Arkadaki ile dipdibeyiz ama yanımızdakiler ile aramızda mesafe var. Bahçeye çıkarttıktan sonra içeri alırken tekrar sıra ile aldılar ve herkesin mevcut olan maskesini attırıp yeni maske verdiler. Dezenfektanlar büyük boy bütün sınıflarda ve girişte vardı. Bizim okul yeterli tedbir almıştı ama zamanında fetönün okuluydu (özel) darbe sonrası kapatılıp devlet okulu olarak açıldı (her sınıf max 20 kişi ortapedik sandalye ve sıralar projeksyon ve tahtalar son model havuzlu) sıralar ve mesafe baya vardı bu yüzden şanslıyım. Benim corona konusunda bir sıkıntım olmadı ama internette gerçekten çok acı görüntüler var.

Escapy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Tanay
Yapışık oturuyorduk hicbir şey değişmemişti sadece her sırada tek kişi oturuyordu maskeliydik bence maskeli olmamız mesafe korunmamasından sonra bir şey ifade etmiyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Cevaplar için teşekkürler.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318