Neler Yeni

LGS SONUCU DEĞİŞTİ NAPMALIYIM?

NİTRQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ömer Özcane
Arkadaşlar şuan 432 lik bir lisedeyim ve 450 olan liseye 449 aldığım için yerleşemedim ama şimdi puanım 452 oldu ve gidebiliyorum gitmeli miyim?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Arda doğan
üni okuyo musun ? okuyosan nerde bi hayat tavsiyesi alim
Yok üniye askeriyeden geçicem öyle okuyucam askeriyeden devam edicem şuan çalışıyom elektrik üzeri ustayım ilk 138 puanla istanbul kurtköy harnandere hazerfen lisesini tutturdum atolyesi falan baya geniş iyi bir okul ordan pendik bahçelievler msm çıraklık lisesine geçtim ordan işte elektrik ve pano müdürlüğü üzerine mevzun oldum şimdi 1 sene çalışıp para toplayık askeriye için subaylık sınavlarına gircem sonra üniversiteyi askeriye üzerinden okuyacam

NİTRQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ömer Özcane
Yok üniye askeriyeden geçicem öyle okuyucam askeriyeden devam edicem şuan çalışıyom elektrik üzeri ustayım ilk 138 puanla istanbul kurtköy harnandere hazerfen lisesini tutturdum atolyesi falan baya geniş iyi bir okul ordan pendik bahçelievler msm çıraklık lisesine geçtim ordan işte elektrik ve pano müdürlüğü üzerine mevzun oldum şimdi 1 sene çalışıp para toplayık askeriye için subaylık sınavlarına gircem sonra üniversiteyi askeriye üzerinden okuyacam
inşallah

Top Bottom