yks de bu kadar olmuyo lgs de her sene nerdeyse böyle oluyo çünkü bunu öğretmenler hazırlıyo yks yi akademisyenler mi hazırlıyodu?o soruyu görmüştüm o kadar kişi nasıl öyle soru yapmış anlamadım.
Okul 100 veriyor zaten 38 puan almayı nasıl başardın.Benim puan 138'di şimdi elektrik mevzunuyum
Ah bilsen hepsi sayısal ve sözel yüzündenOkul 100 veriyor zaten 38 puan almayı nasıl başardın.
Evet yanlışlar doğruları baya yutmuşsayısal sözel demekki hiç bir şey yolunda gitmemiş
Lise bittişuan nerde okuyosun
Yok üniye askeriyeden geçicem öyle okuyucam askeriyeden devam edicem şuan çalışıyom elektrik üzeri ustayım ilk 138 puanla istanbul kurtköy harnandere hazerfen lisesini tutturdum atolyesi falan baya geniş iyi bir okul ordan pendik bahçelievler msm çıraklık lisesine geçtim ordan işte elektrik ve pano müdürlüğü üzerine mevzun oldum şimdi 1 sene çalışıp para toplayık askeriye için subaylık sınavlarına gircem sonra üniversiteyi askeriye üzerinden okuyacamüni okuyo musun ? okuyosan nerde bi hayat tavsiyesi alim
inşallahYok üniye askeriyeden geçicem öyle okuyucam askeriyeden devam edicem şuan çalışıyom elektrik üzeri ustayım ilk 138 puanla istanbul kurtköy harnandere hazerfen lisesini tutturdum atolyesi falan baya geniş iyi bir okul ordan pendik bahçelievler msm çıraklık lisesine geçtim ordan işte elektrik ve pano müdürlüğü üzerine mevzun oldum şimdi 1 sene çalışıp para toplayık askeriye için subaylık sınavlarına gircem sonra üniversiteyi askeriye üzerinden okuyacam