nixc0r 80+ Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 400 13 Temmuz 2021 #1 Yerel yerleştirme tercihim onaylanmış ancak Merkezi sınavla alan okul tercihlerimi onaylamamış. Zaten merkezi sınavla alan bir okula gitmek istemiyorum onaysız kalsa sıkıntı olur mu ?
Yerel yerleştirme tercihim onaylanmış ancak Merkezi sınavla alan okul tercihlerimi onaylamamış. Zaten merkezi sınavla alan bir okula gitmek istemiyorum onaysız kalsa sıkıntı olur mu ?
DoğruYoldayımPekiYaSiz 80+ Bronze Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1,579 Dahası Reaksiyon skoru 1,992 Konum Bıraktı. İsim Cdd Baran İlgilendiği Kategoriler Politik a Politik 13 Temmuz 2021 #2 sıkıntı olmaz diğer liselere lgs puanının yettiği taktirde Upvote 1 Downvote
nixc0r 80+ Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 400 13 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ciddibaran yazmış: sıkıntı olmaz diğer liselere lgs puanının yettiği taktirde Devamı için tıklayın... Olay şu 3 tane yerel yerleştirme seçtim puanım fazlasıyla yetiyor. Kalan 2 merkezi sınavla alan okul onaylanmamış. Sence sıkıntı çıkar mı ? Upvote 0 Downvote
ciddibaran yazmış: sıkıntı olmaz diğer liselere lgs puanının yettiği taktirde Devamı için tıklayın... Olay şu 3 tane yerel yerleştirme seçtim puanım fazlasıyla yetiyor. Kalan 2 merkezi sınavla alan okul onaylanmamış. Sence sıkıntı çıkar mı ?