Birşeyler çıkıyorsa elbet diger yerden telafi ederler avantaj olmaz fazlaYahu! Sınava giremeyeceğim zaman mı olur bu? Avantaj mı dezavantaj mı onu da bilmiyorum.
Birşeyler çıkıyorsa elbet diger yerden telafi ederler avantaj olmaz fazlaYahu! Sınava giremeyeceğim zaman mı olur bu? Avantaj mı dezavantaj mı onu da bilmiyorum.
Nasıl ya bu sene girmiycekmiydin senYahu! Sınava giremeyeceğim zaman mı olur bu? Avantaj mı dezavantaj mı onu da bilmiyorum.
Pek avantajı olduğunu düşünmüyorum.Yahu! Sınava giremeyeceğim zaman mı olur bu? Avantaj mı dezavantaj mı onu da bilmiyorum.
Çok büyük avantajYahu! Sınava giremeyeceğim zaman mı olur bu? Avantaj mı dezavantaj mı onu da bilmiyorum.
trigo,parabol,analitik anamızı ağlatacaklarLimit, türev ve integral güme gitti.
çokta bir avantajı yok ilk dönem konuların soruların zorluk derecesi artacakYahu! Sınava giremeyeceğim zaman mı olur bu? Avantaj mı dezavantaj mı onu da bilmiyorum.
10 ildeki sınava girecekler için pek bir avantaj yok ama diğer şehirdekiler de bir zahmet verilen süre boyunca çalışsınlar,didik didik etsinler yani.Hele LGSye girecekler aşırı avantajlı.Normalde konu ve soru çözme beraber ilerlerken şimdi sadece soru çözmesi kaldı.Yeni konu yok.çokta bir avantajı yok ilk dönem konuların soruların zorluk derecesi artacak
öyle olacak artık ilk dönemden zorlarlar piyasada kitapları yalayıp yutmak gerekiyor10 ildeki sınava girecekler için pek bir avantaj yok ama diğer şehirdekiler de bir zahmet verilen süre boyunca çalışsınlar,didik didik etsinler yani.Hele LGSye girecekler aşırı avantajlı.Normalde konu ve soru çözme beraber ilerlerken şimdi sadece soru çözmesi kaldı.Yeni konu yok.
yani bir tık liseye geçince matta rahat edersin türkçe fende azıcık rahat edersinBen bk yoluna mı 1. dönem de 2 . dönem konularını bitirdim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
LGS
https://www.fotomac.com.tr/haberler...nulari-hangileri-tyt-ayt-hangi-konular-olacakSAYISAL İÇİN çıkmayacak tüm konuları nerden bulabilirim