Maalesef lti gibi konuların olmaması avantaj. Eleyicilik tyt matta ve fende olurda o zor olmaz 2020 gibi bir sınav bekleyinBirşeyler çıkıyorsa elbet diger yerden telafi ederler avantaj olmaz fazla
Fazlasıyla olur 2020 den kötü olmazsa iyiumarım yığılma olmaz 2020 ye benzeyen bir sınav olacak gibi duruyor ama
en kolay 2020 en zor 2021 idi hocam.LGS 2020 çok zordu hocam diğer senelere göre.
maalesef öyle olacak gibi tyt türkçe de kısa ama anlaması zor paragraflar , tyt matematikde de uzun paragraf gibi problemler çözmek lazımMaalesef lti gibi konuların olmaması avantaj. Eleyicilik tyt matta ve fende olurda o zor olmaz 2020 gibi bir sınav bekleyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fazlasıyla olur 2020 den kötü olmazsa iyi
dezavantaj, herkes yapar sıralamada geride kalırsın.Yahu! Sınava giremeyeceğim zaman mı olur bu? Avantaj mı dezavantaj mı onu da bilmiyorum.
Katılıyorum sorular daha zor olacak ancak 1.Dönem derslerinde başarılı olanlar için büyük fırsatBöyle olunca sorular çok daha zor oluyor ya.
Zorluk derecesini iyi ayarlayabilirlerse aşırı yığılmanın önüne geçebilirler, umarım öyle olur. Kolay olursa zaten yığılma kaçınılmaz.Katılıyorum sorular daha zor olacak ancak 1.Dönem derslerinde başarılı olanlar için büyük fırsat
Aynen hocam sorular çok fazla kolay olursa büyük bir yığılma olur ve okulların taban puanları inanılmaz değişirZorluk derecesini iyi ayarlayabilirlerse aşırı yığılmanın önüne geçebilirler, umarım öyle olur. Kolay olursa zaten yığılma kaçınılmaz.
Kişiye göre çok fark ediyor ya, ben türev çalışıyordum mesela ama integral dahil bitiren arkadaşlar vardı. Beni o kadar vurmadı, onlar için kötü oldu ama ağırlık verecekleri konuları değiştirecekler bir şekilde halledilir. Adapte olmaktan başka şansımız yok.