Neler Yeni

LGS ve YKS 2.Dönem konularından sorumlu değiliz.

melidoas6

80+ Silver
Birşeyler çıkıyorsa elbet diger yerden telafi ederler avantaj olmaz fazla
Maalesef lti gibi konuların olmaması avantaj. Eleyicilik tyt matta ve fende olurda o zor olmaz 2020 gibi bir sınav bekleyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarım yığılma olmaz 2020 ye benzeyen bir sınav olacak gibi duruyor ama
Fazlasıyla olur 2020 den kötü olmazsa iyi

JSezar

80+ Silver

zelonx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Melih Arslan
Maalesef lti gibi konuların olmaması avantaj. Eleyicilik tyt matta ve fende olurda o zor olmaz 2020 gibi bir sınav bekleyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fazlasıyla olur 2020 den kötü olmazsa iyi
maalesef öyle olacak gibi tyt türkçe de kısa ama anlaması zor paragraflar , tyt matematikde de uzun paragraf gibi problemler çözmek lazım

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,250
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Katılıyorum sorular daha zor olacak ancak 1.Dönem derslerinde başarılı olanlar için büyük fırsat
Zorluk derecesini iyi ayarlayabilirlerse aşırı yığılmanın önüne geçebilirler, umarım öyle olur. Kolay olursa zaten yığılma kaçınılmaz.

Kişiye göre çok fark ediyor ya, ben türev çalışıyordum mesela ama integral dahil bitiren arkadaşlar vardı. Beni o kadar vurmadı, onlar için kötü oldu ama ağırlık verecekleri konuları değiştirecekler bir şekilde halledilir. Adapte olmaktan başka şansımız yok.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Zorluk derecesini iyi ayarlayabilirlerse aşırı yığılmanın önüne geçebilirler, umarım öyle olur. Kolay olursa zaten yığılma kaçınılmaz.

Kişiye göre çok fark ediyor ya, ben türev çalışıyordum mesela ama integral dahil bitiren arkadaşlar vardı. Beni o kadar vurmadı, onlar için kötü oldu ama ağırlık verecekleri konuları değiştirecekler bir şekilde halledilir. Adapte olmaktan başka şansımız yok.
Aynen hocam sorular çok fazla kolay olursa büyük bir yığılma olur ve okulların taban puanları inanılmaz değişir

Top Bottom