Neler Yeni

LGS'de virüs kapar mıyım?

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
Yüksek bi ihtimali var ama çok da sorun değil onları psikolojilerinin en al üst olduğu zamanda sınav adıyla at yarıştırır gibi yarıştırmak daha önemli hatta hayatından bile önemli değil mi? Sonuçta daha iyi bir lise/üniversite dünyadaki her şeyden daha önemli kazanamasan da hayat bitecek.
Ben kesinlikle öyle düşünmüyorum. Evet yaptıkları bu. İnsanlar intihar ediyor. Evden kaçıyor. Neden? Çünkü sınavı kazanamadılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son günlerde vaka sayısı artmaya başladı zaten, insanların hayatını tehlikeye atıyorlar.
Onlar için ekonomi daha önemli

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Ben kesinlikle öyle düşünmüyorum. Evet yaptıkları bu. İnsanlar intihar ediyor. Evden kaçıyor. Neden? Çünkü sınavı kazanamadılar.

Neyse, umarım bir problem yaşamazsın.

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
Kafaya takma dikkatli ol aşırı dikkat et zaten göremiyorsun yapacak birşeyin sınavın bitince 15 gün civarı evde kendini izole et gerisi şansına kalmış
Hocam neden üzgün emoji koyıdnuz?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

Ben de ironi yaptım zaten muhteşem zekanla sınavda iyi bir not alırsın umarım.

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
Ben de ironi yaptım zaten muhteşem zekanla sınavda iyi bir not alırsın umarım.
Ayıp oluyor yalnız. İroni yaptığını anladım zaten. Ama o şekilde düşünen insanlar var ve ben onlar gibi düşünmüyorum demek istedim. Bağıra bağıra bu adam ironi yapmış diye gezeyim bari.

Pilavli Borek

80+ Bronze
Aynen ben de öyle düşündüm

Teşekkür ederim. AAAL veya GAl istiyorum
Umarım Kazanırsın Ankarada Yaşıyorsun Anlaşılan AAAL Güzel Bir Tercih Ama 11 12. sınıfta çoğunluk ya özel okula yada dershaneye gidiyor GAL Hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama sın bi uyarım var eğer ben 9 10 da rahat takılcam 11 12 de asılcam diyorsan ASLA AMA ASLA KAAFL ye gelme (Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi) Birde İnternetten Tercih Dönemi Okulların Yorumlarına Bakma Direk O Okulda Okuyan Birine Ulaş Yoksa Doğru Bilgileri Asla Alamazsın Başarılar :)

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay

oldspace

80+
Böyle bir zamanda böyle büyük sınavların yapılması çok riskli çünkü çok kalabalık ortamlar oluşuyor bence yasakları çok erken kaldırdılar 1 ay kadar daha devam etmeliydi yasaklar

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
Böyle bir zamanda böyle büyük sınavların yapılması çok riskli çünkü çok kalabalık ortamlar oluşuyor bence yasakları çok erken kaldırdılar 1 ay kadar daha devam etmeliydi yasaklar
Bence de

Neden :) ? Çaresizlik yüzünden
Bu arada 2 saattir düşünüyorum ne demek istediğini anlayamadım

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Bence de

Bu arada 2 saattir düşünüyorum ne demek istediğini anlayamadım
Üzgün atma sebebim siz isteseniz de istemeseniz de o sınava gireceksiniz corona kapacağınız %100 olsa bile girmek "zorundasınız".Bu yüzden şuan çaresiz durumdasınız başka bir seçeneğiniz yok bu yüzden "üzgün" attım

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
Üzgün atma sebebim siz isteseniz de istemeseniz de o sınava gireceksiniz corona kapacağınız %100 olsa bile girmek "zorundasınız".Bu yüzden şuan çaresiz durumdasınız başka bir seçeneğiniz yok bu yüzden "üzgün" attım
Anladım. Ama önce dediğinde nasıl anlayamadım ya. Beyin kısa devre yaptı artık

Top Bottom