Niye çalışmadım kiMerhaba ben bu yıl lgs sınavına giricem ve puanı düşük bir lise buldum sınava hiç çalışmadım 10 gun içinde 250 almak mumkunmu
Aleykümselam.TEOG'da gram çalışmadan 370 aldım. Bu sistemi bilmiyorum ama sorular daha zor sanırım. Buradan son TEOG 2017 sınavına girenlere selam söylüyorum.
Ders çalışmayı seven birisi değilim ama bu aralar keyifli oluyor ozellike arkadaşlarla beraber çok iyi geçiyorNiye çalışmadım ki
Sıkı çalışmayla 300 350 zorlarsın ayrıca hedeflerini yüksek tutMerhaba ben bu yıl lgs sınavına giricem ve puanı düşük bir lise buldum sınava hiç çalışmadım 10 gun içinde 250 almak mumkunmu
İşte arkadaşlarınla çalışmayı senenin başında yapsaydın şu an bu konuyu açmazdınDers çalışmayı seven birisi değilim ama bu aralar keyifli oluyor ozellike arkadaşlarla beraber çok iyi geçiyor
Komik olan ?
neden 250 ile sınırlandırdın ki daha yüksek alırsın.Merhaba ben bu yıl lgs sınavına giricem ve puanı düşük bir lise buldum sınava hiç çalışmadım 10 gun içinde 250 almak mumkunmu
Sınava hiç çalışmadım burda yazılım elektrik elektronik okumak istiyorum puanı düşük lisenin ben sınırlandırmadımneden 250 ile sınırlandırdın ki daha yüksek alırsın.
Bu gireceğimiz sınav diğer lgs kere göre daha kolay olacak yani bu hafta gerçekten verimli çalış 400 u bile görürsünBen son 1 hafta çalışıp 450 puan almıştım.
Zekana bağlı.
Siz çalışmaya bakın yine de kendinizi sınırlandırmayın.Belki daha yüksek puanlı bir lise isteyip oraya gideceksiniz belli olmaz.Her ihtimale karşı çalışın.Sınava hiç çalışmadım burda yazılım elektrik elektronik okumak istiyorum puanı düşük lisenin ben sınırlandırmadım