Çağrı Yılmaz
80+ Silver
Alır.11 işaretlemeyle 452 alamaz
Okul ortalaması işin içine girince 452 oluyor.
Alır.11 işaretlemeyle 452 alamaz
Sallama. İlk sene girenlerdenim ben, bizden sonra sayısal bölümü 20 dakika uzattılar süresini. Ayrıca bizim girdiğimiz sene bazıları açık uçlu sorular olacak diyordu bazıları full test olacak diyordu sınavın nasıl bir sınav olacağını bile bilmiyorduk.En zor sene bu seneydi size kolay sorarlar
Peki.Alır.
Okul ortalaması işin içine girince 452 oluyor.
Evet aynı sınavın mağdurlarıyız2020 mat sorularını görseydin şükür ederdin. 2020'de bir sürü örnek soru çıkardılar fakat örnek sorularla sınav soruları birbirine benzemiyordu.
Aynen kardeşim sizinki gelsinde kaç dakikada fulleyeceğiz görelim2020de en basit matematik sorularını sordular
Ben 15 işaretledim çok zorduMat hariç harika ama mattan 10 tane işaretledim 7 bekliyorum siz ne yaptınız?
Daha sonra yayınlanan ve çözdüğün sorular onlara benzediği için olabilir mi? O sene yayınladıkları örnek sorularla alakası yoktu soruların, binlerce matematik sorusu çözdüm o sene hiç görmediğim soru tipleri vardı.2020de en basit matematik sorularını sordular
8. sınıfsın kardeşim sınav ortamında çözmüyorsun bizim çözdüğümüz soruları bi9. Sınıfsın bi zahmet fulle
2020 felaket gibi bir seneydi. Koronavirüs yüzünden okullar yoktu ve uzaktan eğitim bu kadar iyi değildi.2020de en basit matematik sorularını sordular