her sene lgs sorularını incelerim en zor lgs yapılan ilk lgsydi açık ara benceEn zor sene bu seneydi size kolay sorarlar
Evet ? İlk sene girenlerdenim peki senin ilk sene olmayan kitapların fiyatından olmayan sistemden ve olmayan yeni nesil sorulardan haberin var mı yok çünkü hiçbiri yoktuSenin kitap fiyatlarından, eğitim sisteminden ve şartlarından, yeni nesil sorulardan, sınav psikolojisinden haberin var mı?
İlk iki sene kitap kıtlığı ve aşırı fiyatlar vardı hele ki ilk sene. Ben ikinci sene girdim ve kitaplara gerçekten çok para ödemiştik.Evet ? İlk sene girenlerdenim peki senin ilk sene olmayan kitapların fiyatından olmayan sistemden ve olmayan yeni nesil sorulardan haberin var mı yok çünkü hiçbiri yoktu
Evet ? İlk sene girenlerdenim peki senin ilk sene olmayan kitapların fiyatından olmayan sistemden ve olmayan yeni nesil sorulardan haberin var mı yok çünkü hiçbiri yoktu
Niye gelmesin ? Soru var örnek soru e oda var sistem oturmuş zaten sınava hazırlanıyorsun dostum maalesef para harcayacaksınız keşke ilk dönem kitap olsaydı da bizde kitap fiyatlarından şikayetçi olsaydık ayrıca zırva fikir seninkidir .Var ve bundan dolayı ilk sene girenlerin daha çok zorlandıklarını biliyorum ama bu senin zırva fikrinin doğru olduğu anlamına gelmiyor.
Kitap var soru var eee o zaman full yap. Keşke o kadar basit olsaydı. Ayrıca senin girdiğin sene bir tek sana mı kitap yoktu? Hayır! Hiç kimse için kitap, örnek soru yoktu. Aynı durumda olan rakiplerle karşılaştın.Niye gelmesin ? Soru var örnek soru e oda var sistem oturmuş zaten sınava hazırlanıyorsun dostum maalesef para harcayacaksınız keşke ilk dönem kitap olsaydı da bizde kitap fiyatlarından şikayetçi olsaydık ayrıca zırva fikir seninkidir .
Full yap demedim zorluklarını karşılaştırıyoruz şuan seninle soru olmadığını kabul ettiğine göre iyi günler.Kitap var soru var eee o zaman full yap. Keşke o kadar basit olsaydı. Ayrıca senin girdiğin sene bir tek sana mı kitap yoktu? Hayır! Hiç kimse için kitap, örnek soru yoktu. Aynı durumda olan rakiplerle karşılaştın.