Neler Yeni

LGS'ye girenler Matematikden kaç işaretlediniz?

erny

80+ Bronze

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
2019'da girmiştim ben. Sorular örnek sorulara genel anlamda benziyordu ancak Türkçe kısmı farklıydı. Hatta sınavın belirleyicisi Türkçe filan diyordu. Genel anlamda çalışan yaptı ama. Pandemi dönemi de verimli çalışmak doğal olarak daha zor o yüzden az işaretlediyseniz suç sınavda olmayabilir.

Aware

80+ Silver
Senin kitap fiyatlarından, eğitim sisteminden ve şartlarından, yeni nesil sorulardan, sınav psikolojisinden haberin var mı?
Evet ? İlk sene girenlerdenim peki senin ilk sene olmayan kitapların fiyatından olmayan sistemden ve olmayan yeni nesil sorulardan haberin var mı yok çünkü hiçbiri yoktu :)

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
muhabbete bak yok senin senen kolaydı yok en zor sene benim girdiğim sene konunun açılma amacına bak muhabbete bak :d

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Evet ? İlk sene girenlerdenim peki senin ilk sene olmayan kitapların fiyatından olmayan sistemden ve olmayan yeni nesil sorulardan haberin var mı yok çünkü hiçbiri yoktu :)
İlk iki sene kitap kıtlığı ve aşırı fiyatlar vardı hele ki ilk sene. Ben ikinci sene girdim ve kitaplara gerçekten çok para ödemiştik.

erny

80+ Bronze
Var ve bundan dolayı ilk sene girenlerin daha çok zorlandıklarını biliyorum ama bu senin zırva fikrinin doğru olduğu anlamına gelmiyor.

Aware

80+ Silver
Var ve bundan dolayı ilk sene girenlerin daha çok zorlandıklarını biliyorum ama bu senin zırva fikrinin doğru olduğu anlamına gelmiyor.
Niye gelmesin ? Soru var örnek soru e oda var sistem oturmuş zaten sınava hazırlanıyorsun dostum maalesef para harcayacaksınız keşke ilk dönem kitap olsaydı da bizde kitap fiyatlarından şikayetçi olsaydık ayrıca zırva fikir seninkidir .

erny

80+ Bronze
Niye gelmesin ? Soru var örnek soru e oda var sistem oturmuş zaten sınava hazırlanıyorsun dostum maalesef para harcayacaksınız keşke ilk dönem kitap olsaydı da bizde kitap fiyatlarından şikayetçi olsaydık ayrıca zırva fikir seninkidir .
Kitap var soru var eee o zaman full yap. Keşke o kadar basit olsaydı. Ayrıca senin girdiğin sene bir tek sana mı kitap yoktu? Hayır! Hiç kimse için kitap, örnek soru yoktu. Aynı durumda olan rakiplerle karşılaştın.

Aware

80+ Silver
Kitap var soru var eee o zaman full yap. Keşke o kadar basit olsaydı. Ayrıca senin girdiğin sene bir tek sana mı kitap yoktu? Hayır! Hiç kimse için kitap, örnek soru yoktu. Aynı durumda olan rakiplerle karşılaştın.
Full yap demedim zorluklarını karşılaştırıyoruz şuan seninle soru olmadığını kabul ettiğine göre iyi günler.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Sözel ve fen mükemmel geçti fakat matda patladım 9 soru işaretleyebildim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,777
Üyeler
161,135
Son üye
lukadras
Top Bottom