Neden o kadar az işaretledin ki sorular baya kolaydı.mat yüzünden istediğim liseden ümit kalmadı.
Soru tipleri garibime gitti.Neden o kadar az işaretledin ki sorular baya kolaydı.
"Biride demiyoki elinizde kitap ve örnek var nası kötü yapıyonuz ." Zorluk karşılaştırmak için iyi bir cümle. İyi günler.Full yap demedim zorluklarını karşılaştırıyoruz şuan seninle soru olmadığını kabul ettiğine göre iyi günler.
1 yıl kolay 1 yıl zor oluyor.4 sene önce girdim bizde en zor bizimki dedik her giren aynısınmı diyor. d
20 de 11 yapan var kitap varken kötü bir sonuç bence."Biride demiyoki elinizde kitap ve örnek var nası kötü yapıyonuz ." Zorluk karşılaştırmak için iyi bir cümle. İyi günler.
2018 Lgs si en zor lgs idi. Teog iptal edildi 20 30 gün kala lgs açıklandı kimse de adam akıllı bir şey anlayamadı. Bu konulara gelirsek bu sene olan lgs size göre zordu herkese göre değil genelleme yapmayınaynen kesin ilk lgs den daha zor
Tamam. İyi günler.20 de 11 yapan var kitap varken kötü bir sonuç bence.
Sorular 3 çeşittir.2018 Lgs si en zor lgs idi. Teog iptal edildi 20 30 gün kala lgs açıklandı kimse de adam akıllı bir şey anlayamadı. Bu konulara gelirsek bu sene olan lgs size göre zordu herkese göre değil genelleme yapmayın
Bende geçen sene girdim acayip zordu çalışmama rağmen hatta bizde örnek sorular verildi ama 1 tane bile benzeri çıkmadı.En zor sene bu seneydi size kolay sorarlar
Genel mantık sorusu değil miydi?Soru tipleri garibime gitti.
Temelimde sağlamdı
2018 deki lgs kolaydi abi bende girdim mattan 5 yanlisla 452 aldim aga kolaydi2018 Lgs si en zor lgs idi. Teog iptal edildi 20 30 gün kala lgs açıklandı kimse de adam akıllı bir şey anlayamadı. Bu konulara gelirsek bu sene olan lgs size göre zordu herkese göre değil genelleme yapmayın