Öneri Lian Li Hydro-Shift LCD 360 alınır mı?

Ergonomi istiyorsan evet. Perf ve uzun vade kullanım açıysan galahad 2 lcd. Hydroshiftteki pompa çok iddialı değil ama lcdde asetek 8th var, kendini kanıtlamış ve sadece pompa soğutma sistemlerine adamış bir firmanın ürünü yani.

Ergonomi istiyorsan evet. Perf ve uzun vade kullanım açıysan galahad 2 lcd. Hydroshiftteki pompa çok iddialı değil ama lcdde asetek 8th var, kendini kanıtlamış ve sadece pompa soğutma sistemlerine adamış bir firmanın ürünü yani.
Hocam bu hangi pompa hangi aio'da kullanılmış diye site/liste vardı, sende var mı o? köşeye kaydedeyim.

Ryzn 7 7800x3d yi soğutur mu? sorun yaşatır mı uzun vadede?

Hocam bu hangi pompa hangi aio'da kullanılmış diye site/liste vardı, sende var mı o? köşeye kaydedeyim.
Valla onu hiç bilmiyorum öyle bi şeyin olduğunu ilk defa duydum :D Ben kendi bilgilerim tecrübelerim ile yorum yapıyorum genelde.

Abi galahad II lcd alınır mı?
Lian Li Galahad Iı LCD 360MM Siyah Işlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2ALCD36B.00)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu işlemciyle kullanıyorum 70 derecelerde takılıyor genelde
Hangi sıvı sogutma kullanıyorsun bende galahad II ile hydro shıft arasında kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,294
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333
Geri