360 mm sıvı soğutma önerisi r7 9800x3d için

Reaksiyon skoru
51
CORSAIR iCUE LINK TITAN 360 RX LCD AIO ve Lian Li Hydro-Shift LCD arasında kaldım r7 9800x3d için alıcam sizce hangisi daha mantıklı sizin bi öneriniz var mı hyre y70 kasasında kullanıcam ve bi ekosistem kurmak istiyorum

CORSAIR iCUE LINK TITAN 360 RX LCD AIO ve Lian Li Hydro-Shift LCD arasında kaldım r7 9800x3d için alıcam sizce hangisi daha mantıklı sizin bi öneriniz var mı hyre y70 kasasında kullanıcam ve bi ekosistem kurmak istiyorum
Bütçe ne kadar hydroshift çok iyi değil ergonomi anlamında mükemmel ama.

Bütçe ne kadar hydroshift çok iyi değil ergonomi anlamında mükemmel ama.
15 bin civarı sadece sıvı soğutma için düzgün bi ekosistem kurmak istiyorum lianli için internette çok sesli ve pompası gürültülü dedikleri için arada kaldım yoksa görünüş olarak lianli daha güzel geliyor

15 bin civarı sadece sıvı soğutma için düzgün bi ekosistem kurmak istiyorum lianli için internette çok sesli ve pompası gürültülü dedikleri için arada kaldım yoksa görünüş olarak lianli daha güzel geliyor
Lianli galahad lcd, asus rog ryujiin, nzxt kraken elite 360a bakın. Hepsi asetek 8. Nesil kullanıyor ve çok sessiz ürünler. Ayrıca hepsinde ekran var istediğiniz gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,820
Üyeler
183,018
Son üye
Uğur alp
Geri