Lian Li Sıvı Soğutma

emirhana

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba asus tuf 5070ti ve r7 9800x3d ile birlikte güçlü bir sistem topluyorum. Sıvı soğutma konusunda kararsız kaldım. Lian Li almayı düşünüyorduk lcd de olması açısından ama Lian Li konusunda sıkıntılar olduğunu bir kaç yerde okudum sizin tavsiyeniz nedir yazarsanız çok sevinirim.

Gönül rahatlığıyla Lian Li ürünlerini alabilirsin. Herhangi bir iş birliğim yok. Kendi sistemimi 2 gün önce toparladım. Aylardır HydroShift II AIO bekliyordum stoklara geldiğinde satın aldım. 4 LCD-TL fan + 3 TL fan ve HydroShift II AIO (+3TL fan) ile birlikte sistemimi kurdum. Herhangi bir yazılım sıkıntısı yaşamadım. İnanılmaz bir görüntüsü var ve kaliteli. Çok araştırma yaptım ve kafamda çok soru işareti vardı. Neyse ki her şey istediğim gibi ilerledi. Yaşadığım sıkıntıları düşünerek ( hiç destek almadım ) merak ettiğin her şeyi sorabilirsin.

Gönül rahatlığıyla Lian Li ürünlerini alabilirsin. Herhangi bir iş birliğim yok. Kendi sistemimi 2 gün önce toparladım. Aylardır HydroShift II AIO bekliyordum stoklara geldiğinde satın aldım. 4 LCD-TL fan + 3 TL fan ve HydroShift II AIO (+3TL fan) ile birlikte sistemimi kurdum. Herhangi bir yazılım sıkıntısı yaşamadım. İnanılmaz bir görüntüsü var ve kaliteli. Çok araştırma yaptım ve kafamda çok soru işareti vardı. Neyse ki her şey istediğim gibi ilerledi. Yaşadığım sıkıntıları düşünerek ( hiç destek almadım ) merak ettiğin her şeyi sorabilirsin.
hydroshift 2 ti Tl versiyonuyla aldım elimde 3 adet Tl wireless 2 adet Tl lcd wireless fan var hepsi tek kontrolcüyle çalışır di mi

Hepsini tek kontrolcüyle çalıştırabilirsin. Sorun yok. En sağlıklı bağlantı yöntemi kontrolcünün ana karttaki USB portuna kablo ile bağlanması.

10 kanal, kanal başı 4 cihaz(fan, strimers)

Geri