Çözüldü✓ Lian LI Lancool 207 VS NZXT H5 Flow Hangisini Almalıyım?

Senoly

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
979
Bütçe
4000
Bu iki kasa arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?

Ekran kartım 9070 XT
İşlemci Soğutucum Deepcool AK620

Görünüş olarak NZXT daha güzel ben alacak olsam onu seçerdim

Ekran kartım 9070 XT

Lancool 207 ön fan uğultulu ses soru var

Teşekkür ederim hocam, NZXT H5'i aldım. Eğer bu sesler kronik değilse, Lian li 207'de aslında çok güzel bir kasa, fanları da aşırı iyi, CFM değerleri 110 neredeyse. 4 tane 70 civarı CFM fan takıp aşırı serin kullanılır bu kasa ama iç hacmi (Ekran Kartı için özellikle) bana küçük geldi. Yoksa aslında aklımdaki kasa bu Lian 207 modeldi.
1753786722201.webp

Ekran kartım 9070 XT

Nzxt olan model 2 fanlı geliyor ekstra 2 fan için ne alacaksın? bende kasa arayışındayım 2 fan daha alınca fiyat biraz mantıksız oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam, NZXT H5'i aldım. Eğer bu sesler kronik değilse, Lian li 207'de aslında çok güzel bir kasa, fanları da aşırı iyi, CFM değerleri 110 neredeyse. 4 tane 70 civarı CFM fan takıp aşırı serin kullanılır bu kasa ama iç hacmi (Ekran Kartı için özellikle) bana küçük geldi. Yoksa aslında aklımdaki kasa bu Lian 207 modeldi. Alıntıyı görüntüle
arctic 360mm sığıyor aslında tam istediğim özellikte bir kasa ama uğultu meselesinden dolayı şikayetçi olanlar olduğu için riske girmek istemedim

Nzxt olan model 2 fanlı geliyor ekstra 2 fan için ne alacaksın? bende kasa arayışındayım 2 fan daha alınca fiyat biraz mantıksız oluyor
Thermalright TL-C12 fan aldım hocam 4 tane.

1753787484229.webp

h5 flow'un rgb modelinde 4 fan var. aradaki fiyat farkı üzmüyorsa rgb olanı tercih edin.

Thermalright TL-C12 fan aldım hocam 4 tane.

Alıntıyı görüntüle
Hmm yaklaşık 6.000 tl tutmuş oldu o zaman, o kadar bütçe ayırabilseydim şu modeli alırdım 5 fan ile geliyor ve genişliği tatmin edici düzeyde

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arctic 360mm sığıyor aslında tam istediğim özellikte bir kasa ama uğultu meselesinden dolayı şikayetçi olanlar olduğu için riske girmek istemedim

Hocam benim aldığım fanlarda da sıkıntı olabilir teknoloji biraz şans işi. İç hacmi ekran kartı için sıkıntı durmasa onu alırdım. Sizin gönderdiğiniz model de ekran kartı zar zor sığıyor gibi duruyor? Gerçek Dünya resimleri değil mi bunlar?
h5 flow'un rgb modelinde 4 fan var. aradaki fiyat farkı üzmüyorsa rgb olanı tercih edin.

RGB umrumda değil benim fanlar kaliteli olsun yeterli diye kendim fan siparişi vererek aldım. NZXT'nin fan CFM değerleri biraz düşük hocam Li an modellere göre.

Hocam benim aldığım fanlarda da sıkıntı olabilir teknoloji biraz şans işi. İç hacmi ekran kartı için sıkıntı durmasa onu alırdım. Sizin gönderdiğiniz model de ekran kartı zar zor sığıyor gibi duruyor? Gerçek Dünya resimleri değil mi bunlar?

RGB umrumda değil benim fanlar kaliteli olsun yeterli diye kendim fan siparişi vererek aldım. NZXT'nin fan CFM değerleri biraz düşük hocam Li an modellere göre.
1753788302307.webp

bu 217 olan model
380mm yeterli değil mi? hatta bir tık ön fanlara doğru pay da bırakmışlar

Son düzenleme:
Offf çok iyi ya. Ben resimlere bakıp alndandım. Hemen siparişi iptal edip buna dönüyorum öyleyse. Fanları çok daha iyi bunun çünkü.
Aldıktan sonra yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim (fan sesi, kablolama vs) çünkü şu an 1. sırada almayı düşündüğüm model bu

Aldıktan sonra yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim (fan sesi, kablolama vs) çünkü şu an 1. sırada almayı düşündüğüm model bu

Hocam bunu aldım diğerlerini iptal edip. Thermalright TL-C12W-S 3'lü beyaz fanını aldım. 67 CFM civarı çalışıyorlar. 8 tane fan olacak toplamda kasa içinde. Kullanmaya başlayınca bilgilendirme yaparım. Anakartım ve ramlerim beyaz Allah'tan. İşlemci soğutucu ve GPU çok sırıtmaz umarım :D
1753790159913.webp

Geri