Neler Yeni

Lian Li Lancool II bu kabloyu nereye takmalıyım?

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
1738751118149.jpeg

Kasanın bu kablosunu nereye takmalıyım? ADDR adreslenebilir ARGB girişi var oraya mı takmalıyım yoksa başka bir yere mi takılıyor bu kablo?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
mehmet ali oğuz

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
mehmet ali oğuz
Hocam zorluyorum zorluyorum oturmuyor girmiyor bi türlü oraya.
3 pine girmesi lazım ya bende kullandım aynı kasayı o kablo kasanın kontrolcüyü anakarta bağlamak için Yani 3 pin argb girişine girmesi gerekiyor . O kasanın rgb leri direk anakarta bağlanacak şekilde değil kontrolcüden bağlamak gerek kendi orjinal fanları

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 pine girmesi lazım ya bende kullandım aynı kasayı o kablo kasanın kontrolcüyü anakarta bağlamak için Yani 3 pin argb girişine girmesi gerekiyor . O kasanın rgb leri direk anakarta bağlanacak şekilde değil kontrolcüden bağlamak gerek kendi orjinal fanları
Deniyorum deniyorum olmuyor hocam. 3 tane giriş var adreslenebilir 3'üne de oturtamadım bi türlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deniyorum deniyorum olmuyor hocam. 3 tane giriş var adreslenebilir 3'üne de oturtamadım bi türlü.
Oturttum sonunda oh be sağolun hocam.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
mehmet ali oğuz
İlginç normalde oraya ya fan eklemesi yapılır farklı fanları eklemek icin veya anakarta baglayıp kontrol etmek icin kendim her iki şekilde de kullandım. KAsanın fanları da anakarta takılacak bağlantıya sahip değil farklı soket yapıları var bilemedim. Yada ben komple unuttum bu işi a:SDA

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İlginç normalde oraya ya fan eklemesi yapılır farklı fanları eklemek icin veya anakarta baglayıp kontrol etmek icin kendim her iki şekilde de kullandım. KAsanın fanları da anakarta takılacak bağlantıya sahip değil farklı soket yapıları var bilemedim. Yada ben komple unuttum bu işi a:SDA
Yok yok oturttum hocam parmağım kanadı bastırmaktan sonunda oturtabildim.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
mehmet ali oğuz
Yok yok oturttum hocam parmağım kanadı bastırmaktan sonunda oturtabildim.
O kadar sert olmamalı ya deliklere denk geldimi hiç sorunsuz girmesi gerekiyor valla anakart pinleri cok mu kalın acaba anlamadım bende. Asus msi anakartlarda sorun yaşamamıştım hatta gevşek bile kalıyordu

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
O kadar sert olmamalı ya deliklere denk geldimi hiç sorunsuz girmesi gerekiyor valla anakart pinleri cok mu kalın acaba anlamadım bende. Asus msi anakartlarda sorun yaşamamıştım hatta gevşek bile kalıyordu
Benden kaynaklıdır hocam büyük ihtimalle :D
Şey sorucaktım bir de hocam bu kasa fanlarının girişini nereye takıyoruz? Şimdi fanları montajlayacağım fanlarda 2 şer kablo var onları nereye takmalıyım? Fan kontrolcüm ayrıyeten yok.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
mehmet ali oğuz
Benden kaynaklıdır hocam büyük ihtimalle :D
Şey sorucaktım bir de hocam bu kasa fanlarının girişini nereye takıyoruz? Şimdi fanları montajlayacağım fanlarda 2 şer kablo var onları nereye takmalıyım? Fan kontrolcüm ayrıyeten yok.
Fan kontrolcüye gerek yok anakartın fan çıkışlarına takman yeterli olacaktır tabi girişleri uyuyormu tam hatırlamıyorum acıkcası 4 pin ama farklı molex gibiydi o fanların bağlantıları.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Fan kontrolcüye gerek yok anakartın fan çıkışlarına takman yeterli olacaktır tabi girişleri uyuyormu tam hatırlamıyorum acıkcası 4 pin ama farklı molex gibiydi o fanların bağlantıları.
Tamamdır hocam, bu fan vidaları uzun vidalar nasıl oturtucam bunu kasaya hocam? İnterntte videolar var ama stok fanları takmıyor çoğu. Plastik somun gibi şeyler var ama onlar oturtmadı tam.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam o girişin o kadar zorlamaması lazımdı sizi , acaba 3 pini ters oturtmayı deniyor olabilir misiniz ? Yanlışlıkla anakarttaki pini yamultmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,195
Üyeler
167,074
Son üye
19BuGGra
Top Bottom