Lian Li Lancool II bu kabloyu nereye takmalıyım?

Bu radyatör saplama vidasına benziyor acaba bununlamı takılıyordu bende kendi fanlarını kullanmadım ürünün. Normalde tombul kısa vida ile tutturuyorduk. Ama bu uzun vidalar radyatör saplama vidalarına benziyor
Radyatör'de de aynı fan vardı ama kullanma kılavuzu bunun fan vidası olduğunu söylüyor. Çok kafa karıştırıcı.

Radyatör'de de aynı fan vardı ama kullanma kılavuzu bunun fan vidası olduğunu söylüyor. Çok kafa karıştırıcı.
Valla bence en temizi titreşim olmasın diye lastik vidalamalar cekip takıyorsun oturuyor harici ne uyuyorsa onu yapın :)

Tombul vida tam oturuyor onunla yapıcam sanırım.
Evet hocam benim de garibime gitti bugüne kadar kullandığım hiç bir kasa fanı uzun değildi. Tombul kısa vidalar kullanılır titreşimi de engeller. Bu uzunlar radyatör için diye düşünüyorum.

Tombul vida tam oturuyor onunla yapıcam sanırım.
Siz onu çevirdikçe oturur o biraz güç uygulayın. Noctua da deneyimlemiştim o lastik aparatlar çok kullanışlı cekip yerine oturutuyorsunuz oldu bitti. Tombul vidalar biraz

Son olarak hocam bu yuvaları nereye takmam gerekli Lian Li'nin stok fanları bunlar.
1738755218783.jpeg

Son olarak hocam bu yuvaları nereye takmam gerekli Lian Li'nin stok fanları bunlar.
Alıntıyı görüntüle
Kasanın arkasında bir hub olması lazım o sol taraftaki klipsli 4 pinli kablolar fandan çıkan kasanın arkasındaki huba bağlanıp sağ taraftaki 3 pinli olan ise anakart üstündeki cha_fan veya sys_fan'a takılmalı diye düşünüyorum.

Geri